![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Servicii-Audio-Foto-Video Montaje video, sonorizari, grafica animata, machetari, prelucrari video, inregistrari si masterizari audio, spoturi publicitare, filmari, realizarea de fotografii profesionale. Tel : 0723 410 759, 0721 066 653 Stefan Last edited by stefano_p; 12-06-2006 at 18:22.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pagina de web fiind .... ?
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
, ceea ce faci tu , pot face si eu | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Da...dar eu fac pe sculele mele, pe clientii mei, in numele meu si doar eu...intr-un cuvant...nu sunt firma. In cazul in care anuntul e pt o firma, trebuie sa indeplinesti niste conditii (vezi regulamentul). Vrei sa sun la telefoanele alea sa intreb "Buna ziua...SC Unikt SRL?" Chiar daca esti doar o singura persoana care se ocupa de asa ceva, din moment ce e firma...nu corespunde cu regulamentul forumului. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu ai inteles...si deja am umplut subiectul aiurea...e vorba ca tu lucrezi in numele unei firme, tu reprezinti o firma, numerele acelea de telefon apartin unei firme. In cazul anunturilor pt persoane juridice mi se pare ca trebuie platita o taxa lunara, se incheie contract cu CG, etc.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |