![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| paid to kill Join Date: Jun 2004 |
deci care imi aduce adidashii astia de pe eastbay cel mai repede sa treaca aici exact cat ma costa cu tot cu comisioane si cu trimis pana la mine(in cluj sa zicem) si in cat timp aproximativ... Product #: 12493104 Jordan Men's Mach III White/Silver/Forest masura 8.5
__________________ do you think that f@ck is funny? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu poti sa dai 3 click-uri pe fiecare thread sa vezi cand da fiecare comanda si cam in cat timp aduce? era nevoie de thread nou?.. s-asa vad ca nu te baga nimeni in seama
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| paid to kill Join Date: Jun 2004 |
mai eu stiu ca sunt cel putin 4 persoane aici care aduk de pe eastbay in mod regulat si nu am mai intrat pe fiecatre thread in parte sa vad cand e urmatoarea comanda a fiecaruia si chestii deastea si atunci am facut threadu asta in speranta ca acel care da urmatoarea comanda sa intre aici si sa zica "uite frate eu iti aduc mai repede deoarcece daqu comanda in ziua x" cat despre livrat ma multumesc cu trimisu' prin curier.
__________________ do you think that f@ck is funny? | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |