Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 24-06-2006, 13:53   #1 (permalink)
Registered User

ntraian1989's Avatar

bani online

Fa bani de acasa din fata pc-ului. De curand s-a deschis un site de publicitate care cauta firme interesate sa-si faca reclama prin intermediul acestuia. Acest site plateste utilizatorii inscrisi care cu ajutorul unui program vizualizeaza reclamele unor firme. Programul va incepe pe data de 1 august, iar cei ce se inregistreaza pana la aceasta data vor primi 20$ in contul lor de pe site. Reprezentantii selmedia umbla prin toata tara cautand firme dispuse sa investeasca in acest program. Cu cat vor fi mai multi utilizatori inregistrati cu atat aceste firme vor avea mai multa incredere in acest program. pentru inregistrare folositi acest link: click , iar pentru mai multe detalii intrati pe forumul selmedia.

ntraian1989 is offline   
Old 24-06-2006, 16:53   #2 (permalink)
..::SLV::...

--==S|LVER==--'s Avatar

Bai, ma lesi? Si reclama la firma, si referal in link , si lame pe deasupra :
Quote:
Originally Posted by ntraian1989
... Reprezentantii selmedia umbla prin toata tara cautand firme dispuse sa investeasca in acest program ...
Incearca pe www.coolgirl.ro/forum, poate ai sanse... Pana atunci, tocmai te-ai trezit cu un report bad post.

--==S|LVER==-- is offline   
Old 24-06-2006, 20:43   #3 (permalink)
Registered User

ntraian1989's Avatar

silver e la sectiunea publicitatea asa ca stfu

ntraian1989 is offline   
Old 25-06-2006, 00:02   #4 (permalink)

--==S|LVER==--'s Avatar

STFU, ti-am zis pe PM cui sa ii zici... Tot acolo ti-am explicat si cum e cu regulamentul...

Old 25-06-2006, 03:25   #5 (permalink)
Registered User

ntraian1989's Avatar

silver poate ar trebui sa stai in banca ta si sa-i lasi pe moderatori sa intervina cand e cazul, si in caz ca nu stiai stfu inseamna shut the f**k up. si vezi ca n-ai tu nici o treaba cu mama, daca ai avut ceva minte in capul ala nu te-ai fi apucat sa ma injuri de rude si toate cele, cu asta ai demonstrat cat de limitat in gandire esti. si nu trebuie sa-mi explici tu mie regulamentu ca nu esti moderator pe acest forum esti un simplu r***t cu ochi care se crede smecher in fata monitorului. La 23 de ani credeam ca oamenii sunt destul de maturi dar se pare ca tu nu stii decat sa injuri si sa faci pe interesantu.
1 la mana: unde zici tu ca e reclama la firma am "descris produsul" doar sunt la sectiunea oferta de munca/prestari servicii, iar acest program cu asta se ocupa.
2 la mana: mata se scrie ma-ta credeam ca ai invatat limba romana in gimanziu sau liceu (sau ai trecut peste asta?)
3 la mana: nu scrie nicaieri ca trebuie sa platesc pentru a face o reclama in sectiunea publicitate (poate ar trebui sa mai citesti tu regulamentul ala din cand in cand)
4 la mana: nu te mai baga peste altii si vezi-ti de viata ta ca e mai bine asa

Last edited by ntraian1989; 25-06-2006 at 03:37..

ntraian1989 is offline   
Old 25-06-2006, 16:07   #6 (permalink)

--==S|LVER==--'s Avatar

1. Pe selmedia.ro scrie destul de clar in josul paginii un CUI si un J, deci este firma. Faci reclama unui produs al respectivei firme.
2. Poate ne arati in dex unde e scris cu cratima "mata", sau unde e scris chiar si fara. Pana una alta la 16 cred ca ar fi trebuit sa descoperi deja articolul hotarat: regulamentu, interesantu. Termina un liceu, intra la 2 facultati si mai discutam apoi de gramatica limbii romane.
3.http://www.computergames.ro/forum/an...t.php?f=4&a=26
Quote:
10. Intrucat serviciile Computer Games sunt gratuite, este obligatoriu ca anunturile persoanelor juridice sa poarte acordul unui ADMINISTRATOR. Lucru valabil si in cazul anunturilor cu regim special (EX sticky) Persoana de contact user SILVIU

Nerespectarea acestor reguli atrage sanctiunile prevazute de punctul 3 din Regulamentul de ordine interioara.

Toate persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele cu ajutorul unor threaduri sticky sunt rugate sa trimita un mail la office@computergames.ro . Singura modalitate prin care acest lucru este posibil este un contract direct cu Computer Games.

Toate persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele pe acest forum o pot face doar dupa ce au un contract semnat cu Computer Games. In caz contrar, toate posturile lor vor fi sterse iar userul cu care s-a postat va fi banat pe termen nelimitat.
4. Daca mai ai ceva sa imi zici, putem discuta si personal, ca sa nu mai ai impresia (gresita de altfel) ca sunt smecher in fata monitorului.
5. Mersi foarte mult ca ai dezlegat misterul provenientei lui STFU. Si eu care aveam o parere proasta despre tine...

Old 25-06-2006, 17:30   #7 (permalink)
Registered User

ntraian1989's Avatar

portiunea aceea din regulament se refera doar in cazul in care threadul meu este sticky, tie ti se pare acest thread sticky? iti spun mai bine lasa-te de treaba asta inchide calculatoru si lasa-l asa. dupa cum vezi in timp de 1 zi nici un moderator nu a inchis/sters acest topic si nu am primit nici warn asa ca de ce sa te impacientezi tu cand nu este cazul?

ntraian1989 is offline   
Old 25-06-2006, 17:33   #8 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Quote:
Originally Posted by ntraian1989
... dupa cum vezi in timp de 1 zi nici un moderator nu a inchis/sters acest topic si nu am primit nici warn asa ca de ce sa te impacientezi tu cand nu este cazul?
De parca AIWA numai pe forum stă.

korby is offline   
Old 25-06-2006, 18:18   #9 (permalink)
Registered User

bobbi's Avatar

Tu faci reclama la un site...nu la un serviciu.
Daca faceai reclama la un serviciu ai fi pus http://www.selmedia.ro pt ca asta e situl si NU http://www.selmedia.ro/?spCode=3818 ....prin accesarea ultimului link lumea se inregistreaza prin tine...ca de fapt asta te intereseaza....deci poate fi foarte simplu considerata reclama la un site.
Daca nu...si e reclama la un serviciu...atunci se trece pe partea de persoana juridica si tot nu ai voie.

EDIT: e asemanator cu inregistrarea la prizee sau alte situri de facut bani gen piramida...si se stie ca nu ai voie cu asa ceva aici :fuckoff:

Last edited by bobbi; 25-06-2006 at 19:06..

bobbi is offline   
Old 25-06-2006, 18:39   #10 (permalink)
Ma plictisesti

AcidChaoS_1's Avatar

huh , altu` ? vrem sa murim saraci , lasati-ne , va rugam !!!

AcidChaoS_1 is offline   
Old 26-06-2006, 13:59   #11 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Da se pare ca la cei 16 anisori pe care ii afisezi..nu intelegi inca cum merg lucrurile pe acest forum!
Din pacate pentru tine cei de mai sus au dreptate!
Ai 1 luna sa te edifici cum e cu facutul banilor pe lumea asta! Din cate stiu eu cea mai sigura metoda e MUNCA!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline   
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Closed Thread

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules