![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Are bucatarie functionala etc? Pune si tu mai multe detalii....si da adresa exacta ca sa imi dau seama cat de aproape de mamaia e, sunt interesat.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
da are bucatarie functionala poti sa gatesti ori ce vrei tu am si cuptor cu microunde frigider tv mare e normala nu e sofisticata dar e curat si este la Brotocei tulcei daca stii unde vine tomis nord sa zic 5 min si mamaia 15 min pe jos.si cam atat plus trec maxi taxiuri 20 mii e pretul care te duce departe in mamaia pana unde vrei tu si autobuze 43 42 astea sunt numerele la 60 ron persoana atata negociabil depinde cati sunteti si ma iam inca undeva la tomis nord chiar tot atata camera apartamnet nu dau sry Quote:
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
[warn=Assassin][/warn] Haideti fratilor la pretul asta in cta nu gasiti vrb serios mergeti si vedeti pe strazi la gara va zice e aproape de mamaia si va duce in km 4-5 jur nu sunt genu de om dar va zic adevarul!! o sa incerc sa fac s ipoze sa vedem !!! am doua locatii si amandoua sunt departe de mamaia 15 min- 20!! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Da, chiar asha, bless us with some photos and maybe God will bless U with greater dexterity in your way of speakin` ca nu prea intzeleg nimic din ce scrii tu p`aici. ![]() Oricum nu asta conteaza, baga nishte poze frumoase, cu rezolutzie mare, sa ne delectam shi noi ochishorii de bucureshteni hraparetzi. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |