![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Trecere k608i din 3G in 2G....cine ma poate ajuta ?
Am cumparat de curand un SE k608 sigilat care nu era codat. Merge pefect pe Vodafone si Orange, imi place foarte tare, problema este insa cand bag o cartela Cosmote. Imi apare logo-ul de Cosmote dar nu pot sa sun sau sa fiu sunat. Dupa ceva timp imi apare Network Unavailable. Daca e cineva care ma poate ajuta e rugat sa ma contacteze aici sau pe messenger la adresa kiphtea69 (lasati mesaj chiar daca nu sunt online)
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai principala problema e de la cosmote. au semnal destul de slabut. iar trecerea de la 3G la 2G se face de la selectia retelei. ii dai cautare manuala si alegi daca o vrei normala sau 3G.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
la un LG si la un V3x - la connex apare - la retele connex si connex 3G. alegi una din ele pe care vrei sa mergi si totul e ok. de aceea am prespus ca si la tine la selectia retelei poti face o alegere. in alta ordine de idei ... nu mai stiu daca cosmote e pe 900 sau pe 1800 mhz. vezi sa nu fie si de la asta.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Hai oameni buni, solutii constructive....l-am pus pe publicitate pt ca vreau sa dau bani celui care-mi rezolva problema......
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |