![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
man , daca scrii main si fs de w800i facute cu gslide si apoi scrii customizarea pe tel (toate cu xs++ de exemplu) este cam acelasi lucru cu softul scris cu boxul (pt decodare trebuie sa vii la service , contact : nunu_gabriel /// 0765.44.40.46) costa 15 ron (apoi iti scrii tu meniul , driverele si ce mai aveai tu customizat la el) .... oricum , ideea de baza e ca e mult mai stabil softul scris cu boxul ... si daca optezi pt deco + soft , costul este de 20 ron !
| |||
|
| | #242 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
si unde e service-ul asta ? mai bine ai pune si tu o adresa ceva. de pe softpedia am inteles ca flashgsm e diferit de service-ul software nunu_gabriel, corect ?? eu intelesesem ca boxul pune custom-ul la locul lui in telefon....adica nu pe card/custom si nici in other/custom...ci direct in tpa/..../custom astept un raspun acum de la nunu_gabriel. PS: pot cumpara si un cablu de service de la service ? | ||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
@vlad2006 - pe forumul softpedia razvan se ocupa de publicitate, pe computergames , eu ... mihai bravu nr62a, cladire spectrum, langa lic iulia hasdeu ... persoana care se ocupa de resoftari este gabi , id ul fiind nunu_gabriel iar nr de telefon 0765.44.40.46 @glycon - nu se poate , sorry! | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
m-am inteles cu nunu_gabriel pe mess. am fost acolo....ia-l de unde nu-i. am dat telefon pe numarul lui nu a raspuns. am intrat in service si m-a intampinat o persoana care m-a luat cu "e complicat...acum ca aveti soft de w800 e mult mai complicat...dureaza peste jumatate de ora..mai bine reveniti maine cand se uita peste el si colegul de sus"..... banuiesc ca omul de sus era nunu_gabriel....ca asa se vorbea de el..."el stie cum se face".... am pierdut 2 ore de mers pana acolo ...seriozitate 100 % ce sa mai.... | ||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
@burtucutza - e bb5, nu se face ! @vlad2006 - nu cunosc despre ce este vorba . programul lui gabi este de la 15 - 22 ... daca ai fost inainte de ora asta , mari sanse sa nu-l fi gasit ... cat despre faptul ca nu raspundea la telefon , pot fi o serie de cauze gen : metrou, baterie descarcata samd ... in fine , imi cer scuze din partea lui ! @mihaicatalin - decodare moto v3 - 10 ron! resoftare a75 - 20 ron! se ofera garantie verbala! | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
| Guest |
Am o intrebare. Telefoanele gen Zapp, adica fara sim in ele, pot fi decodate astfel incat sa poata fi folosite in tara cu Zapp? Aici in US am abonament pe doua linii la Sprint si ei nu au gsm-uri cu sim. Ar fi pacat cand ma intorc in tara sa arunc telefoanele la gunoi.
| ||
|
| | #257 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
E vorba de Samsung A640. Exista un echivalent si in tara la modelul asta? | ||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
daca nu ma insel , zapp functioneaza pe reteaua de 450 Mhz ! Deci nu va merge! In orice caz, intra la sectiunea Telecomunicatii , pe threadul special Zapp si te vei lamuri acolo! Spuneam ca nu se decodeaza deoarece boxurile folosite pt decodarea telefoanelor sunt doar pt gsm!
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |