![]() |
| | #261 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
Telefonu merge pe: Mode: AMPS 800 MHz, CDMA 800 MHz, CDMA PCS 1900 MHz Oare Zapp-ul sa nu foloseasca si el 800? In fine, pacat de telefon ca e misto, si nu stiu daca e ceva asemanator ca si GSM. | ||
|
| | #267 (permalink) | ||
|
Salut, am si eu o problema cu un nokia 2650 , am postat si pe un topic pe acest forum aici - > Problema nokia 2650 Poate ma poti ajuta si sa-mi spui daca pot trece cu telefonul al tine si mai ales unde are adresa firma ta . Multumesc anticipat ! | |||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
@mixodu - 15 ron! @merlinboy - www.flashgsm.ro - recomand mihai bravu / cotroceni! constatarea e gratuita, apoi stii ce are si cat costa | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
Am mai fost la un gsm de "Cartier" si ma frecau ca e de la folie, insa ma gandesc ca daca era FOLIA nu se mai vedea nimic pe ecranul telefonului ... iar cei de la acel service repede ca-i 800 mii fara sa-l desfaca nimic , ceea ce nu am sa dau pentru ca daca mai pun inca 500 mii atata ar face telefonul . O sa vad atunci ce sa fac, sa merg la cei de acolo , sper sa-l desfaca macar nu sa-si dea cu presupul ca SIGUR este de la FOLIE cand nici macar nu s-au uitat la el | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
| reparatie qtek s100
salut am si eu un qtek s100 pe care l-am nenorocit...am dat cu el de pamant a sarit piesa aia cu lamele care face contact cu bateria apoi m-am bagat sa o lipesc cu ciocanu de lipit (idiot retardat stiu)presupun k acum are nevoie de o placa noua fara camera fara difuzor k alea inca merg.imi poti spune cat ma costa daca este posibil sa faci rost de una si de o fata,dar ma indoiesc ca se gasesc fete,am gasit decat in austria si costa 60 de E.multumesc anticipat!
__________________ stiu sa ma distrez si sa distrez...the works | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |