![]() |
| | #401 (permalink) | ||
| nu mai e bun anuntul baieti
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #403 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | am o problema la un nokia 5310 xpressmusic
am cumparat un 5310 xpressmusic de la vodafone toate bune pana cand m-am confruntat cu un coleg care are tot 5310 dar de la orange si al lui se aude foarte tare spre deosebire de al meu . in casti se aude la fel dar in difuzor la el muzica se aude mai tare decat la mine. e o diferenta intre ele si acea ca eu am soft v3.76 ceva de genu si el are v5.778 ce va de jenu crede-ti ca asta ar fi problema??? | ||
|
| | #404 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 Location: Bucuresti |
salut... am un Samsung Z560 care a fost initial codat pe T-Mobile si avea soft de T-Mobile, i-am pus softul lui original si a mers perfect vreun an, pana cand ieri l-am conectat la PC sa descarc niste poze din el, in timp ce eram conectat la net. Se pare ca avea o protectie si si-a dat seama ca nu folosesc sistemul lui de operare de la T-Mobile, ca mi-a blocat telefonul, nu mai pot sa sun si nici sa fiu sunat... in loc de reteaua "Vodafone RO" imi apare mesajul "Limited service". Restul functiilor merg, dar astea nu.... cu cartela bagata in alt telefon, desigur ca pot sa sun si sa fiu sunat.... dar asta acum are aceasta chestie si nu se mai leaga la retea. Am reinstalat softul de pe el inca o data, ca la carte, si face la fel. ![]() Daca ma poti ajuta sa imi rezolvi problema, ti-as fi recunoscator, si daca da, sa imi transmiti te rog si eventual un pret. Mersi anticipat. | ||
|
| | #405 (permalink) | ||
|
VALABIL IN CONTINUARE ! Interventii Software (decodari , resoftari) cu cel mai mic pret garantat ! Pt probleme hardware : www.flashgsm.ro ! | |||
|
| | #408 (permalink) | ||
|
fulgere decodarea unui n73 me? cat face astept pm
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #414 (permalink) | ||
|
salut mi-am luat un sony ericsson w880i si mi-am luat tzeapa imi face figuri difuzorul adik el functioneaza normal si nush la ce interval de tiimp nu se mai aude nimik nici cand sun nici cand dau pe walkman sa asc desi melodia curge dar nu se aude nimik, daca e de la soft sau ceva nush nu prea ma pricep,se poate face si cat m-ar costa as dori si eu un raspuns urgent k vreau sa il fac bafta
__________________ Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea.Cunosterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea." (Albert Einstein) Tel vodafone: 0724379788 | |||
|
| | #415 (permalink) | ||
|
acuma observ ca atunci cand nu se aude difuzorul si incer sa misc din mufa in care intra castile si incarcatorul vad k se aude se inchide si tot asa as vrea si eu un rapsuns cat mai urgent numai bine
__________________ To all the Chinese children who made my iPod, Thanks! | |||
|
| | #416 (permalink) | ||
|
acuma observ ca atunci cand nu se aude difuzorul si incer sa misc din mufa in care intra castile si incarcatorul vad k se aude se inchide si tot asa as vrea si eu un rapsuns cat mai urgent numai bine scuze pufulete e fratimiu si am incurcat userii
__________________ Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea.Cunosterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea." (Albert Einstein) Tel vodafone: 0724379788 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |