![]() |
| | #85 (permalink) | ||
|
cristi_k - nu este! elisav - adauga nunu_gabriel in lista! bigtime - nu!
__________________ Servicii Software GSM (Decodari / Resoftari / Pachet limba / Navigatie) Super Preturi Last edited by fulgerul; 17-08-2006 at 22:23.. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
orice problema legata de soft se rezolva in continuare...vbim pe messenger...pt interventii hard va duceti la service, www.flashgsm.ro pt detalii contact...daca va hotarati sa mergeti la cel din mihai bravu, acolo va asteapta o fata dragutza pe nume ROXANA...ea este succesoarea mea ![]() AL 1000-LEA POST! ![]() ![]() | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti |
Salutari stimabile..... Am un LG U8138 , ala 3G si este de prin Italia cred. Te bagi la o decodare ca nu primeste nici un sim in el ? Si cat ma costa? un email la catalin@eside.ro sau catalin@sumar.ro este de folos :d | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Salut, Am un Motorola V173 (asa scrie pe spate la baterie nush ce e defapt), Cingular, e adus de frate-meu si nu e umblat in el, e cam in tipla el asa... Cand ii dau drumu scrie: Contact Service Provider si arata o clepsidra si cam atat ... nu iese din starea asta. Frate-meu zice ca i-ar fi bagat un cod aiurea cand i-a cerut tel cod... Daca sun la 112 merge...in rest nu face nimic saracu Merge facut ceva sau e de unica folosinta?!? ![]() Si cumva vinzi cabluri usb? Ma intereseaza un DKU-5 pt Nokia 3220 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |