![]() |
| | #264 (permalink) | ||
| Stanga - cand ai finalizat comanda o postezi pe forum si te notez ![]() citangeorge - diseara dau un edit dupa ce ma uit pe confirmare si iti zic ![]() doiaru - am fost plecat din bucuresti si feed`s acum ti-l pun . te astept sa ne intalnim pentru banuti![]() Stoika - astept tzzzaru` ... bafta. PENTRU COMANDA DE VINERI CAM 3 SFERTURI E OCUPATA ... va astept in continuare pana se ocupa toate locurile
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
| pentru vineri...
Salut Alex. cu o mica intarziere: 1.Nike Men's LBJ L23 Lights Out Long-Sleeved Tee Black Product #: 05339010 Now: $17.99 XL Rezerva: Jordan Lifestyle Men's Retro 7 Graphic S/S Tee Product #: 48510050 Now: $19.99 XL:grey 2.Jordan Men's AJ XXI DNA Tee Black Product #: 08398010 XL Now $19.99 rezerva: Jordan Men's AJ XXI Coded Tee Black Product #: 08399010 Now: $19.99 XL cam atat:ar fi 50$ cu tot cu comisionul tau. Sper sa mai am loc. te sun maine sa vedem cand ne vedem pentru bani.
__________________ Time is ticking away...... | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Salutare Alex,hai ca n-am mai postat de ceva vreme si tre sa te "frec" la cap putin ca ultima data .Hai sa trec la subiect vreau si eu asta:11050002 Size:8.5 69.99$ Sa-mi zici cati bani trebuie sa-ti dau .Bafta!
| ||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
sal Alex,acum am finalizat comanda...am pus rezerve acolo unde s-a putut...te rog verifica si tu produsele. [1]Product #: 73411-----size 7(38,5)---65$+5$(comision)=70$ [2]Product #: 5232973---size 9(41)-----30$+6$(comision)=36$(rezerva Product #: 5231273----size 9(41)---same price) [3]Product #: 405046----size 6(37,5)---55$+5$(comision)=60$ [4]Product #: 51401001--size XL--------30$+6$(comision)=36$(rezerva Product #: 5620100----size XL------same price) [5]Product #: 531431----size 34/34-----25$+6$(comision)=31$(rezerva Product #: 5931802----size 34/34---same price) [6]Product #: 54136131--size 36/34-----30$+6$(comision)=36$(rezerva Product #: 531031-----size 36/34---same price) Total===============================================269$=~7.500.000[28.000/1$] Zi-mi si daca e bine cu banutzii...si daca totul e ok...maine dupa ce scap de la scoala ti-i trimit...daca mai apuc...daca nu...atunci poimaine.Oricum iti dau un sms dupa ce pun banii ![]() ...bafta
__________________ If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone. | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
|
Viking ma rezolvi cu o bluza de 10 buckz?In comanda de vineri dak poti...si...e OK sa iti dau banii cand iti vine tie bluza?...k acu' nu este money k e manualele scumpe )...raman dator cu 15 buckz cand o veni...asta desigur dak esti de acord.Apropo sunt din Tg.Jiu...Product #: 80216207 Price: $23.99 Now: $9.99 | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
| @sageataalbastra - man eu am strans destule produse si cred ca o sa dau comanda mai devreme adica JOI ... asa ca te rog contacteaza-ma pana joi la ora 13:00 multumesc (valabil ptr toti )Stoik - da-mi si produsul ala care nu l-am bagat in ultima comanda ... msmsmsmisupriest - ok man.. .te astept maine seara ![]() Stanga - e ok cu banutii ... te astept sa ma suni/SMS sa ma duc sa ridic banutii dupa ce i-ai trimis execu7or - ti-au intrat toate produsele ... acum astept comanda sa o ridic ![]() slimshady - e pe vine ![]() misupriest - grrr adica ... ? ![]() Surfer01 - man am useri o gramada care le-am cumparat produse inainte fara sa dea banii si am ramas cu ele ... spre ex. roger00 mircea...etc etc... am ramas cu ele ... in fine daca esti baiat serios o sa dau comanda... posteaza bluza .tzdpl - sigur man ...astept confirmarea pe mobil
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
"Quote: Originally Posted by viking_eastbay salut mircea. te-am bagat cu produsu` dorit. astept confirmarea de plecare la comanda . numa bine. ms mult...eu tre sa fac rost de bani dupa 30 cum ti-am spus in pm ala(povestirea aia ).sa-mi dai si mie nr tau de cont.imediat cum am banii ma duc sa ii livrez in cont.sa -mi zici si numele...de fapt stii tu , te pricepi mai bine. si ii bag la cursul zilei la care ai dat comanda?? nu?adica vreo 2,8 lei .cred. daca ai nevoie sa iti vinzi produsele in ploiesti, in caz de le mai ai, pot sa te mai ajut eu.daca vrei sa intervin. inca o data iti multumesc" PS: Stai linistit ca nu m-am suparat ... dar e vorba de seriozitate .
|
| | #278 (permalink) | ||
|
salut alex, cum mai e cu comanda de sapt trecuta, mi`au intrat produsele? ![]() pt comanda care vine as dori produsu asta: Product #: 1067102; Size: XXL; Color: Black.
__________________ Why should we go to highschool when we can go high to school! Legalize today, get high tonight! | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
| Neutro - da ti-a intrat astept sa vina comanda acum :P ... te astept sa ne intalnim ptr banutii . bafta.
|
| | #280 (permalink) | ||
|
sal am 1 intrebare...de exemplu imi iau produse in valoare de 120$ cu tot cu comisionu tau..dau banii in avans...poti sa-mi mai iei langa produsele astea inca 2 prod ..de 50$ si sa-ti dau banii cand sosesc?
| |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|