![]() |
| | #4242 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4247 (permalink) | ||
| Quote:
Despre cele din prima comanda (Puma Men's Barrelroll) pe care nu le aveau? Despre alternativele care ti le-am dat la ele? (Nike Men's Blazer Low/Puma Men's Hooper Lo) Despre primul produs din comanda de pe 15 mai, despre care te-am intrebat daca inca n-a ajuns? (Reebok Men's Net Battalion TS sau Reebok Men's CL Ventura) Fii te rog mai explicit. Thx. | |||
|
| | #4249 (permalink) | ||
| Seara Boyz cobe - nu am primit nici un pm man ...da`mi un reply te rog. momitze - da man esti in comanda de joi ![]() burly - esti si tu tot in comanda de joi ![]() radusib - ieri le-am trimis prin Cargus man F.Bujoran - cand am confirmarea finala daca nu primesti pm inseamna ca au intrrat ![]() emil - a sosit primul produs...astept pm cu adresa pls galaxy - 170218 -sz.9,5 astia au sosit....iar la ceilalti nu au intrat niciunii nu aveau marime disponibila. costyn - ai PM ![]() DECI ... DE FIECARE DATA CAND SE DA O COMANDA , CINE NU PRIMESTE NICI UN SEMN (PM/EMAIL) INSEAMNA CA AU INTRAT TOATE PRODUSELE SI CA TOTUL ESTE OK. IN CAZUL IN CARE AVETI PM DE LA MINE INSEAMNA CA AVETI PRODUSE IESITE DIN COAMANDA LA CELE 3 COLETE S-AU FACUT REFUND SI SE VA DA O NOUA COMANDA. URMATOAREA COMANDA ESTE PE 16 IUNIE. COMISIOANELE AFERENTE
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4254 (permalink) | ||
|
Ok. Ciudat ca n-au avut, cand si acuma apar pe stoc in site. Oricum inca o data, pentru urmatoarea comanda, in locul perechii care nu a fost disponibila... Nike Men's Blazer Low Black/Black/White/Gum Product #: 15876003 Price: $69.99 Size: 9.5 Sau rezerva 1: Nike Men's Blazer High Supreme Brown/Zest/Sail/White Lime Product #: 16963271 Price Now: $69.99 Size: 9.5 Sau rezerva 2: Puma Men's Hooper Lo Whisper White/Burnt Olive Product #: 34540104 Price: $59.99 Size:10 O sa ma mai uit si eu pe site din nou pe 15, inainte de data comenzii, ca sa vad daca mai sunt disponibile marimile respective. Referitor la cei care au venit, iti dau PM ca sa stabilim cand ii pot lua. Thanks. | |||
|
| | #4257 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Mircea-Fagaras | ||
|
| | #4260 (permalink) | ||
|
buna alex! te rog sa-mi spui daca a ajuns si comanda mea, niste adidasi microbounce, de acum vreo 2 sapt cred, ca sa stiu daca sa te caut la tel sa vin dupa ei. si daca nu a ajuns cam cand ar veni? (ca ma tot intreaba fratimiu )mersi! am considerat ca mai bine iti scriu aici si raspunzi cand poti decat sa te stresez la telefon | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|