![]() |
| | #4524 (permalink) | ||
| Salutare Boyz dizzy - te sun diseara ca nu am apucat. shmitd - mi-a scos peri albi comanda de la mijlocul lunii iulie. Am sunat sambata si mi-au zis ca azi fac ei un tracking number la comanda si imi dau un email de confirmare. george - astept sa ridic si comanda din 16 iulie si atunci iti pot confirma. chumpa - hmmm ... te rog sa imi dai un pm cu codul si marimea la produs. vreau sa vad in ce number track sunt. ps: man ... crede-ma ca sunt intr`un impas mare de tot... probleme personala la munca si... trebuie sa le rezolv. telefonul cu comenzi mai mult l-am uitat pe birou. scuze.setek - insista diseara pe la 22.00 te rog. jesfreak - cand le ridic ... sper saptamana asta ca numai pot. le si trimit. redhat - clar cand le ridic te anunt. ms ptr intelegere. DECI AM SUNAT AZI LA VAMA SI MI-AU ZIS CA AU INCEPUT SA APARA DIN COLETE... Va tin la curent cu comanda din 16 iulie. Ms ptr intelegere.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4526 (permalink) | ||
| Quote:
dupa cum am spus mai am cutii ramase in vama. astept confirmarea sa ma duc sa le ridic si te tin la curent. ms frumos.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #4528 (permalink) | ||
| Quote:
Te astept cu un apel. Bafta.
|
| | #4539 (permalink) | ||
| Seara Boyz&Garlz jmpr - man maine imi primesc si eu calculatorul inapoi.maine pot sa verific mail si tot ce trebuie in intimitatea mea. treishtrei - anulat ok radho - te astept in weekend la mine. emil - mie mi-a zis la posta ca este la destinatie...se fac aproape 2 saptamani. :? imi este frica sa nu ajunga din nou retur. in fine ... sa ma uit pe factura cand ajung acasa sa fac un tracking number pe colet. cumatrubody - Luni 18 august...ultima comanda pe luna august ... pe urma intram in forta pe 5 septembrie incolo ![]() rekinu - o sa primesti un pm dizzy - da man .... zilele astea te stresez eu ![]() LUNI 18 AUGUST - URMATOAREA COMANDA LA EASTBAY. COMISIONUL DE 5,99$. BANII INCEP SA II STRANG DE VINERI PANA LUNI LA ORA 12.30 ![]() Seara Buna
|
| | #4540 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
bun , vreau sa comand si eu de la tine bine ca nu pleci rpd , imi poti da un pm cu contul unde sa iti bag bani , si cam in cat timp ajung 3 sapt? si eu sunt din provincie trimiti prin curier ?
| ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|