![]() |
| | #1801 (permalink) | ||
| @doiaru - oka man ne auzim ![]() @kreasta - maine sun sa vedem@Manu - esti IN @Capone - oki tati ![]() @redmaddog - rabdarica ... saptamana asta se preconizeaza comanda ta ![]() @Dome - ok man esti in comanda cu produsu@House_adict - suna`ma si te bag in comanda de sambata cu produsele alea ![]() @mendex - valabil si ptr tine ![]() @capone - mc tati.... iar iuliane te astept ![]() @House_Adict - urasc marea .... am avut probleme medicale :| @ciff-ciff - NU te adresa cu DOMNULE ... ci cu Alex,Viking, Alecu...cum vrei tu ... iar urmatoarea comanda sambata ori saptamana viitoare ![]() @Mustafa - maine tati dau comanda ....ii sun si GATA !! ![]() Ceau Ceau Boyz
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #1803 (permalink) | ||
|
Ai pm. Cu cat mai repede cu atat mai bine, nu de alta dar deja la o pereche nu mai au marimea 10 , asa ca intra BACKUP-ul. (deci au ramas cei pe albastru si cei pe rosu)
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #1804 (permalink) | ||
|
Ti-am trimis SMS cu noile produse (#466546 si #466549). Sper sa nu se duca numerele pana cand faci comanda.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #1809 (permalink) | ||
|
Salut baieti ... azi dimineata am dat comanda sper ca pana vineri seara sa am confirmarea finala semit - not yet ... sa vad in comenzile care le ridic ![]() ams - man eu te astept oricand .... si in prima comanda care o dau (adica ori sambata / ori luni ) esti in ea
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #1810 (permalink) | ||
| viking spune-mi te rog cu ce produse m-ai bagat pana la urma. (presupun ca nu ai comandat inainte de sms-ul meu de la 8)
|
| | #1811 (permalink) | ||
| Quote:
... arghh ce imi plac oamenii comunicativi si receptivi )
|
| | #1814 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #1819 (permalink) | ||
|
In legatura cu comanda de pe 25 04.Sper k ai primit sms ul cum ca ti-am pus banii in cont.As vrea sa ma anunti dak s-a gasit marimea si cand putem sa ne int sa mi-i dai.Dak poti te rog pls sa imi trimiti un mail pt k in perioad asta nu prea am timp sa mai intru pe net. Te salut! Florin
__________________ Black Metal Rocks!!! | |||
|
| | #1820 (permalink) | ||
|
Salut! am sa-ti trimit un mail cu numele si adresa pe care vreau sa imi ajunga produsele, ok? banii i-am pus in 16.04.07 si cred ca am intrat in comanda de pe 19, produsele nu cred ca au ajuns? PS. numele pe care vreau sa imi vina produsele nu este identic cu numele prin care ti-am virat banii..... sper ca nu e vreo problema? | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|