![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Sofer tinar,posesor de Opel Astra Caravan (an fab.2006),transport persoane,colete si bagaje (in functie de capacitatea masinii) oriunde si oricind in tara.Pentru confortul pasagerilor,masina dispune de aer conditionat,radio CD cu mp3,GPS si DVD player (ultimile doua sunt optionale si se pot solicita in mod gratuit).Ofer siguranta,confort si discretie.Pretul este negociabil in functie de distanta si/sau timp Alexandru - 0747.047.730 Last edited by Egoge; 16-08-2006 at 08:56.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Baga totusi un pret estimativ / KM
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
Aiwa,daca stau bine sa ma "gindesc",Russel are dreptate.Dar ca sa gindesti ai nevoie de o motivatie.Motivatia mea e pasiunea.Printre altele e si cea de a sofa.Ori ca sa spun estimativ un pret,nu o pot face decit daca stiu despre ce e vorba : persoana,colet sau bagaj? Asa ca............ Gindesc,deci exist........o paradigma ce uneori se potriveste unor conjuncturi.... | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
Alexandru (heh la fel ca pe mine) se pare ca nu reusesti sa intelegi cum merge "treaba" pe aici! E exact ca si pasiunea ta..! Tu sofezi dupa niste reguli...altfel pe prinde nenea militianu si te "arde"! Acum vrei sa fac eu pe militianu si sa te "ard" pentru nerespectarea regulilor din aria publicitate? Consider ca e valabila faza cu Russel deci..repet si completez: Baga totusi un pret estimativ in functie de conditiile tale de transport: persoana,colet, etc. Deci...sa gandim!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
Aiwa,stii care e partea nasoala? Dupa ce m-am chinuit ceva timp sa scriu tot ceea ce trebuie sa scriu despre preturi si altele asemeni,am realizat ca nu eram conectat ca utilizator,si gata cu tot ceea ce concepusem.Desi fusesem logat initial,ce s-a intimplat,Doamne,ca scrisesem de mi-au sarit capacele,si apoi..........vint in plete.............
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Astept detalii.. ..si spor la traba!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |