![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
aM O Pereche de boxe cumparate din magazinul muzica! Mi-au zis ca au 100w ..dar nu zic nimic! Oricum vreau sa le inlocuiesc tweeter-ele si mediile cu unele mai buna si care merg...pt ca la una mi s-a ars boxa de medii si la alta tweeterul ! Oricum vreau sa le inlocuiesc la amandoua cu unele mai bune! Cine face boxe la comanda si se pricepe(ideal ar fi sa fi facut si la cineva pe forum dar nu-i musai)! Vreau sa se priceapa ..ca sa nu le desfaca de pomana sa stau cu ele batute in cuie dup-aia ! O sa pun si poze cu boxele mai tarziu ! Cam cat ma costa manopera in primul rand m-ar interesa! Ca boxele vedem noi mai apoi de unde le cumparam! si as mai vrea sa le pun o placuta de redirectionare a sunetelor(inalte la inalte, medii la medii, etc.) stiti voi mai bine care va pricepeti! Astept oferte aici, la YM: LUCIAN301, sau PM sau email la lucian301@yahoo.com ...cum doriti ! P.S. Sper sa fi nimerit sectiunea ideala pt asemenea anunt(pt admini) sau dc nu rog a se muta unde trebuie! Multumesc anticipat !!
__________________ Nu mai vand nimic | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ym dexaudio facea asa ceva
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Tocmai asta e ca nu vreau sa le vand! Daca vroiam le vindeam repede si imi luam altele dar deocamdata nu ma grabeste nimeni si nici nu-mi tre altele asa ca le fac pe astea ! Oricum ms de sfat ! ! UP !! Osama...tu nu stii pe cineva? pt ca am vzut pe forum aici ...ca te pricepi la capitolul asta !
|
| | #15 (permalink) | ||
|
pai n-am spus ca trebuie sa le vinzi am spus sa te duci in muzica (de unde le-ai cumparat) si sa-i intrebi pe baietii de acolo daca nu te pot ajuta cu modificarea lor.si te intrebam daca ai garantie la ele, pt ca in cazul asta ti s-ar schimba difuzoarele cu altele (originale, la fel ca celelalte), gratuit. eu personal nu ma bag in ele ... poti s-o iei ca pe o concluzie de genul "ma depasheshte situatzia" in ce sens? in sensul ca nu stiu ce difuzoare sa-ti recomand si nu garantez ca finisarea va iesi la fel ca inainte. insa iti pot recomanda pe cineva ... da-mi un pm sa-ti dau id-ul de messenger si telul.
__________________ 0757.262.088 / [cosminake@gmail.com] / Vizitati-mi homepage-ul | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Osama merci de sfat o sa-ti dau PM ! Dar nu vreau difuzoare de ale lor...ca m-am gandit sa ma duc la ei dar au service-ul pe undeva pe la Braila...si nu imi plac boxele lor folosite (cel putin la medii si la inalte)! Dar dupa cum ai spus si tu m-ar interesa ca finisarea sa se apropie de original! Cu difuzoarele vad eu cum fac ..ma gandeam sa le cumpar eu numai dupa dimensiune dar trebuie sa le nimeresc din mai multe puncte de vedere !
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |