![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
salutare d la mare )revenind p meleaguri mai incinse anuntz comanda noua ![]() Comisioanele merg asa: 0$ pt produse mai scumpe sau cu valoare egala cu 89.99 4$ pt celelalte produse :P asta ca sa nu va obosesc ohisorii )referinte sunt in rest astept comenzile voastre p mail sau aici p forum. ceao
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
20 d locuri ocupate mergem mai departe
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
OFERTA RAMANE VALABILA SI PT DATA DE 25august VINERI :P
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Salutare vreau si eu urmatoarele produse: Product #: 05975419 - 34 $ XL Product #: 05985419 - 26 $ XL Product #: 132722 - nr 9.5 30 $ Product #: 150569 - nr 10 40 $ Product #: 43204100 - 20 $ marimea M Product #: 98676451 - 25 $ marimea M Product #: 91885100 -22 $ marimea M Product #: 98961493 - 20 $ marimea M Product #: 98960100 - 25 $ marimea M Product #: 91889493 - 17 $ marimea M Product #: 91889100 - 17 $ marimea M Product #: 38185493 - - 25 $ marimea M Astept o confirmare pt comanda si ne vedem saptamina viitoare sa iti dau banii. Toate bune Eugen | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: the bball court | comanda
Salut...eu sunt din provincie...faci comenzi si pentru astia din afara bucurestiului si daca da cum trimiti marfa si cat mai costa in plus ? Fiind si prima comanda as vrea jumate din bani inainte...in cazu asta care sunt comisioanele ? Astept rasp tale pe pm sau pe id de mess ccapitanu...eu te am deja in lista dar n-am reusit sa te prind sa stam de vorba. Bafta | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
@moneug75 -- suma totala este: 291+48=339$ sau 965RON. @bitch_please -- scuze d intarziere. toate produsele nu ajung mai devreme d 3 saptamani in romania. asta e valabila pt toti cei care fac comenzi pe forum. in plus eu trimit coletele prin curier care ajunge la destinatie..chiar in fatza usii tale in maxim 24h. in cazul in care platesti jumatate acum si jumatate la primire comisionul este de 10$. nu prea am apucat sa ajung p mess. in general dupa ora 22:00 pot fi gasit iar cel mai bine e sa imi dai mail daca nu esti in totalitate lamurit. despre banii d amintit faptul ca banii se pun la BRD intr-un cont p care il dau la momentul potrivit. astept comanda ta pana vineri la pranz maxim inclusiv banutzii :P .mai vb ceao @AlexXXL -- salut. cum am mai zis.. produsele nu ajung mai rpd d 3 saptamani in Romania si din cate stiu eu..nimeni d p acest forum nu le primeste mai rpd. acum..comisioanele am decis sa le modific la fiecare comanda. daca visez frumos..sunt comisioane mici :P deci..am vise f frumoase d ceva timp. tu zici ca vrei sa comanzi 20 d produse. e perfect..acum depinde cat d des vei face asta pt ca..daca participi la fiecare comanda putem stabili un comision valabil doar pt tine..p o perioada mai lunga d timp. aste e o discutie p care o vom purta cat d curand. daca esti din galati si vrei sa faci comanda asa mare..banii ii vei trimite in lei sau $ in conturile p care ti le voi da eu. produsele le primesti in 24h d la sosire prin curier.sper ca in mare te-am lamurit. pt comisionul tau..sper sa putem vb la telefon. t salut @dAlex -- salut. comanda a plecat din SUA in data de 16. dar nu am confirmare d plecare comanda fiind prea mare zic ei. zic eu ca ei sunt prea lenesi
|
| | #11 (permalink) | ||
se apropie comanda. ultimele comenzi se fac pana vineri dimineatza
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
salutare fratilor....mai este cineva care asteapta produsele de pe data de 17 iulie???????????sau a venit comanda cuiva de pe data de 17 iulie????ce se intampla oare fratilor cu aceasta comandam de intarzie atata?mai este cineva in aceasta situatie ca mine?
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
da e mai simplu sa ma sunati nu pt ca sufar cumva dar..am net d cacat si mai si lucrez faza e ca saptamana asta nu se poate lua nimic din vama..iar d sapt viitoare cresc tarifele la ridicari eu am decis sa strang toare comenzile in tara pana sa dau o noua comanda..ca sa lamuresc p toti cu c produse au primit..si c nu au primit..sa rezolv si cu banii..etc pana saptamana viitoare..v-am pupat ceao
|
| | #19 (permalink) | ||
| Guest |
bai tampitule... ala are comanda de pe 17 iulie si tu ii spui sa mai astepte ? Chiar nu ti-e rusine ? | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |