![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| caut persoane pentru comanda eastabay
cum zice si titlul caut pe cineva care sa-mi ia o comanda pentru siteul eastbay.com am deschis acest theard deoarece am dat add catora membrii ai cg dar nu au intrat pe mess sau nu raspund pentru detalii dati-mi add (am idul scris in semnatura)
__________________ ![]() ![]() | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Man, vezi ca fiecare persoana care se ocupa cu asa ceva are cate un thread deschis, eu te sfatuiesc sa analizezi thread'ul fiecaruia si sa te decizi la cine vrei sa dai comanda!..este cel mai simplu.. PS: vezi ca threadul meu este ala cel mai de sus ) LOL...glumesc..poti sa dai la cine vrei tu..ti'l recomand pe viking, este ok omul..il cunosc personal!
__________________ --Comenzi EASTBAY-- TEL: 0720542316 YM: SHAVY_RULES CONT USD: RO25RZBR0000060007857428(Raiffeisen) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Shavycu --- multumesc man ....ca intodeauna esti baiat valabil ![]() 8black - man imi cer scuze ca nu raspund pe mess dar nu prea stau pe el ...si btw am 2 idiuri FULL si eu offlineurile nu le primesc. Imi cer scuze din nou .... daca mai esti dispus sa apelezi la servicile mele te astept ...daca nu ti-l recomand pe Shavy .
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Bine zis Surfer Shavy e PROMPT baiat valabil ![]() THREAD CLOSED !!! Surfer01 a pus punctu pe I
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nea, nu poti sa pui mana pe telefon si sa ii suni pe fiecare in parte? Sau costa chiar asa de mult minutul pe mobil?!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |