Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2006, 02:16   #1 (permalink)
proud member

always's Avatar

Arrow Organizari evenimente in Club Purple!!!

Cel mai nou club din centrul capitalei! Club Purple, capacitate 190 persoane, canapele piele, 4 TV plasma-106cm, aer conditionat, internet wireless gratuit, sound Hi-Fi, parcare pazita, DJ, animatoare si cele mai bune preparate din cafea.
Organizam evenimente, intalniri, party-uri private, aniversari.
Pentru forumisti reducere la consumatie 15%!
Rezervari si info la 0726.023.966.

LE: am uitat sa va spun ca este la Universitate, vis-a-vis de Spitalul Coltea.

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline   
Old 02-09-2006, 11:35   #2 (permalink)
proud member

always's Avatar

up

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline   
Old 02-09-2006, 11:36   #3 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Ai poze din club?

CBR is offline   
Old 02-09-2006, 19:10   #4 (permalink)
proud member

always's Avatar

da, dar mai bine vizitati www.purpleclub.ro.
gasiti acolo poze din interior, forum, etc. Inca se lucreaza la site si se va updata periodic.

always is offline   
Old 03-09-2006, 12:38   #5 (permalink)
proud member

always's Avatar

De sapt asta incep ofertele, luni va bag lista completa !

always is offline   
Old 03-09-2006, 12:55   #6 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Arata bine. Cum e sambata, vine lumea, umplii clubul? Daca vreau sa rezerv cateva mese se poate? In ce conditii?

CBR is offline   
Old 03-09-2006, 17:46   #7 (permalink)
proud member

always's Avatar

Se umple 70% ca inca nu a venit lumea de la mare.
Daca vrei sa rezervi da-mi un telefon. Nu este nici o conditie pentru rezervare, si in plus nu costa nimic. Am bagat oferta la uischi (1,7 mil=1 sticla+5 Redbull) si la Sangria (daca te pasioneaza bautura asta).

always is offline   
Old 03-09-2006, 18:40   #8 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

uischi nu ma incanta in mod deosebit, dar Sangria ma gadila putin la urechi. Oricum, cand e cazul iti dau un tel.

CBR is offline   
Old 03-09-2006, 20:26   #9 (permalink)
Registered User

Treephoo's Avatar

o sa ma interesez la inceputul scolii de aniversarea balului bobocilor...eu sunt acum a 11-a si vreau sa le ofer ceva mishto bobocilor...dar totusi cred ca e prea mic...o sa ma interesez...

Treephoo is offline   
Old 03-09-2006, 21:36   #10 (permalink)
proud member

always's Avatar

@CBR Sangria e 6,9 lei...si ma gandesc la 3 cumparate sa mai dau una gratis.
@Treepho capacitatea este de 190 locuri...este spatiu destul pentru prezentari si alea alea...acuma depinde cat de mare e liceul tau si cati vin. Dar pentru banchet sau daca vreti voi sa scoateti profesorii la o bere sa treceti BAC-ul mai usor e ideal.

LE: am bagat cocktailuri care nu prea le gasiti in orice bar.

always is offline   
Old 03-09-2006, 23:02   #11 (permalink)
Registered User

Treephoo's Avatar

sunt la colegiu mare nu sunt destule locuri...dar s-ar putea ca sa-mis arbatoresc ziua acolo ca suntem mai multi in aceiasi perioada si ne strangem vreo 10 cam asa...acum depinde de preturile tale...ar fi o idee sa bagi olista cu preturi...zic si eu

Treephoo is offline   
Old 04-09-2006, 00:05   #12 (permalink)
Registered User

ciolan's Avatar

Salut. Daca vin in timpul sapt. prind ceva din splendoare sau e doar in weekend si vineri ? Ce muzica puneti pe acolo ? Eu sigur o sa dau o tura pe aici, mi se pare un inceput bun... atat ca ar trebui un party ceva mare de inceput cu mai multa reclama.
Daca se poate un PM cu numarul de telefon (eventual si adresa de y!messenger) as fi recunoscator.

Later Edit:
Apropo, de dansatori (animatori) ai nevoie ?

astept raspunsul,
multumesc anticipat

ciolan is offline   
Old 04-09-2006, 00:47   #13 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Treephoo: Ia-o de la cineva care a organizat sau a lucrat in organizare la cam 4-5 baluri pana acum... Escape Why ? Not, Dumars Light, Maxx pentru baluri de boboci.

PS: Sorry de offtopic.

CBR is offline   
Old 04-09-2006, 22:42   #14 (permalink)
proud member

always's Avatar

@Trephoo...nu pot sa bag lista de preturi din motive obiective. Dar avem reduceri pentru astefel de evenimente. Daca esti interesat mai in amanunt da-mi un tel (la numarul din primul thread) si vorbim, discutam, negociem.
@ciolan...in luna asta vino in weekend, cat despre party-uri pot sa-ti spun ca o sa avem cat de curand unul mare cu Radio Deea, apoi cu Marlboro si o sa vina prin octombrie si Zara sa filmeze deci MTV.
Firma noastra are si o agentie de modeling, dansatoare avem, de dansatori nu stiu ce sa zic....oare vine cineva sa-i vada?

always is offline   
Old 06-09-2006, 13:27   #15 (permalink)
proud member

always's Avatar

up

always is offline   
Old 08-09-2006, 16:51   #16 (permalink)
Registered User

buna

in legatura cu purple club...am incercat sa intru p site da n-am putut..nu stiu de ce...m-ar interesa si pe mine sa stiu cate ceva despre club cat mai repede...care e atmosfera?muzica?preturile?daca as putea rezerva masa cu 2 zile inainte?si care sunt conditiile?multumesc...cristina

cryss4u is offline   
Old 09-09-2006, 14:08   #17 (permalink)
proud member

always's Avatar

este o problema de la hosting, se va rezolva cat de curand. Pana atunci viziteaza te rog http://www.nrj.ro/node/1644 si tine mouse-ul pe poza mare de sus. Este o poza 360 grade, te poti uita prin club sa vezi.
Muzica este variata, in principal hit-uri de sezon, club, house, R&B, hip-hop, etc.
puteti suna la 0726023966 pentru rezervare.

always is offline   
Old 09-09-2006, 14:53   #18 (permalink)
Doctor

dr_dumi's Avatar

m-ar interesa sa merg acolo cum ar fi diseara, dara pacat ca nu va merge site-ul sa vad si eu niste poze ceva... daca ai cum sa imi trimiti, si daca imi place poate dau o fuga... fa ceva la site sa poa sa mearga!

"Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril

dr_dumi is offline    Send Message via Google Talk to dr_dumi
Old 09-09-2006, 18:20   #19 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

01. felicitari si bafta la club
02. threadul suna mai mult a reclama asa ca se va inchide
03. totusi daca doresti sa faci ceva adunari forumistice acolo...discuta cu Assassin sau cu Silviu si poti deschide un alt thread daca ai OKul lor!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules