![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| OFERTA SERVICII: Aranjamente florale (nunti, botezuri si diverse evenimente)
Salut. Pun anuntul pentru nevasta-mea care si-a deschis o firma (cu o prietena), si face cam orice tine de flori. Incepand cu nunti, botezuri, aranjamente pentru petreceri de firma, chiar si onomastice. Stiu ca a colaborat si cu un fotograf cu care a facut un calendar. La cerere pot pune linkul, poate nu am voie sa ii fac reclama aici respectivului. Vreau sa mentionez ca tot ce tine de comenzi nunta sau botez (lumanari, buchete, cocarde, prezidii, gaspouri, etc...) toate se duc la client acasa, respectiv la restaurant. Sau se fac la fata locului, pentru stalipisori de flori, arcade, etc... In ziua nuntii nu prea iti mai arde sa mergi prin bucuresti sa le iei. Mai ales ca sunt destul de sensibile, si de cele mai multe ori cine nu stie sa umble cu ele le cam strica. O sa pun cateva poze mai tarziu, dar sunte cateva sute si nu prea stiu ce sa atasez. Stiu ca are catalogul si pe cd, poate fac o arhiva si bag pe web. Referitor la preturi, nu stiu sa zic. Sunt foarte diversificate. Unii clienti vor cu crizanteme, altii cu trandafiri, si altii cu orhidee imperiale. Cine este direct interesat sa imi zica ce informatii doreste, sau poate sa sune direct la tel: 0722-626.599 (Anca) Credeti-ma ca lucrarile sunt foarte bune, pentru ca de cele mai multe ori eu le bat la cap sa iasa perfecte . Nu se pot compara cu cele de la tiganii din piata...si de cele mai multe ori, clientii cam fug de piete si cauta oameni seriosi si cu bun simt.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Sa zic si cum functioneaza treaba. Primul pas este o intalnire "face to face" unde clientul isi alege din catalog ce anume doreste. Daca nu exista in catalog, spune el ce vrea si se face oricum. Dupa ce se pun la punct toate detaliile comenzii (produs, data livrare, adresa, etc...) se face o comanda de flori din care se vor face aranjamentele. Florile (adica materia bruta sa ii zicem ), vine cu 2 zile inainte de eveniment. (toate vin din Olanda). Deci florile vin joi noaptea, si se lucreaza de vineri seara pana duminica (depinde cat de mare e comanda). Deci nu exista comenzi facute de cateva zile......In timpul lucrului (sambata - duminica), in functie de orar, incep sa se duca din produse, la client acasa, restaurant, sau se pleaca la fata locului.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Asa cum am promis, pun cateva poze. Din pacate le pun doar pe ultimele facute, deoarece tot catalogul are peste 1 giga si nu cred ca sta nimeni sa le descarce. Pozele atasate sunt in marea majoritate facute la destinatie, adica la fiecare livrare, si sunt facute in graba, si cu un stift de aparat.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
update la anunt. Vin petrecerile de firma in perioada sarbatorilor. Avem cateva locatii prin Sinaia in decembrie si cam atat. Mai este loc de altele. Se ofera comision substantial din pretul FINAL.
|
| | #12 (permalink) | ||
| daca te referi la ziua de 31 dec. nu pot spune, nu cred ca isi are rostul in anunt. Chiar daca vom fi la munte in acea perioada, vom incerca sa onoram comanda chiar daca inseamna sa venim 2 zile special pentru acest lucru. Asta e... Nu o sa va vina sa credeti, dar se mira si clientii cand le duc cu masina acasa doar buchetul de cununie civila. Sunt clienti care au un pachet ..sa zic "complet" ...la care mergem in "misiune" si cate 2 masini . Aranjare biserica, sa ducem buchet la mireasa, cocarde, alt buchet si lumanari la nasi, dupa care restul la restaurant si cu aranjarea acestuia (inimi, arcade, care se fac acolo). Nu este usor sa te cari cu toate astea prin bucuresti. Mai ales ca nu le poti inghesui unele peste altele.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Inca un mic up, ca au inceput sa se miste treburile.... Nu uitati ca se asigura trasnsportul la restaurant (aranjamentele + diverse), mireasa (cocarde,buchet,etc..), nasi (lumanari, buchet), si eventual biserica cu stalpi. Ganditi-va ca am avut si 10-12 nunti pe weekend si la fiecare nunta trebuiau duse "produsele" in 2-3 locuri diferite prin Bucuresti. contact: 0722-626.599 (Anca)
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. Last edited by Ace Master; 21-05-2007 at 16:35.. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Un mic update la anunt. De acum se poate organiza intreaga nunta, nu doar ce este legat de flori. Se adauga in oferta si arcade, inimi, baloane, huse, stalpi cu lumini, etc... Dar nu mai pun poze aici, deoarece acum cateva zile la o intalnire "oarecare" cu o agentie, ne-am trezit ca ne aratau niste poze cu ce "au facut ei".....poze care le-am pus eu pe forum aici. Misto ca tot o tineau cu faptul ca ei au facut pozele. Insa ei aveau poza la rezolutie de "forum" si eu la 7 mega pixeli. Nu mai stiau cum sa se ascuda sub masa. Se pare ca unii asa procedeaza.....sa fure....
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |