![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Desenez arta grafitti indoor/outdoor la comanda
Asa cum spune si titlul , pictez in stil grafitti , orice perete exterior sau interior. Aceasta este cea mai buna metoda pentru a va personaliza : locuinta ( dormitor / sufragerie / hol ) , sala de calculatoare , sala de fitness , biroul de firma, CLUB-uri , PUB-uri...etc. Dumneavoastra alegeti numai cuvantul / cuvintele p care il / le vreti desenat/e , si nuanta cromatica ( culorile ) , iar noi ne ocupam de restul. Se lucreaza exclusiv in tuburi de aerosol si lavabila. PRET : manopera 30 lei / mp + costurile vopselelor. ATENTIE:* nu se accepta comenzi mai mici de 2 mp . * peretii care urmeaza a fi pictati trebuie sa fie intr-o conditie buna , ( fara urme de igrasie , crapaturi , caramida netencuita... ) pentru ca lucrarea sa reziste. pozele reprezinta lucrari din diferite concursuri, sau lucrate din placere. Contact: post p cg forum / 0723.357.346 Last edited by Trib; 08-09-2006 at 00:33.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Merci . Costul vopselelor nu se ridica peste 1-1.2 mil pt o lucrare de 4-6 mp. Depinde in mare parte de cate culori , intra in proiect. Spre exemplu in lucrarea din prima poza , am folosit doar 4 tuburi ( 4 * 16 lei = 64 lei ). Suprafata era de 1.20 x 3 m ..deci aproape 4 mp. Si da, se face schita inainte de inceperea lucrarii , in functie de cerintele clientului . | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
graf . grafiti . graffyti . grafyti . grafyty . graffity . grafity . grafitty . graffitty. Acu mi-am dat seama ca poate nu toata lumea zice la fel ![]() Si ca sa mai lamuresc cateva persoane...Nu execut doar lucrari cu texte ( ex. : Club X , Anda ) scrise lizibil sau mai putin lizibil - in litere de graffiti. Se pot face si lucrari abstracte : obiecte 3D , "floricele" si "crengute" din astea cum se poarta acuma (vezi nokia style series) ...etc. Last edited by Trib; 26-10-2006 at 13:40.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |