![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| OFERTA SERVICII: Tamplarie PVC!
Tamplarie PVC GEALAN, tot ce vreti. Nu intrebati de preturi pentru ca se stabilesc in functie de ce nevoi si dimensiuni aveti. Tel: 0726.023.966 YM: adiciobanu2001
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pentru ca: -dau 5% reducere, -este mult mai usor prin Internet (imi dai dimensiunile si in 24h ai pretul), -scutesti drumuri obositoare prin Bucuresti pe la tot felul de firme, -se accepta rate, Si da, asa se vinde pe forum, prin up-uri zilnice. Totusi ai nevoie de ferestre sau te-ai bagat in seama?
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
nu pot sa-ti spun cat costa daca nu imi spui ce reprezinta acele dimensiuni. Cate foi de geam vrei? Geamul sa fie cu deschidere normala sau dubla? Adica, vrei 2 foi de geam fixe si una mobila cu deshidere normala?
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Scuze pentru nelamurire. Nu prea le am, asa ca iti raspund cum pricep. 150cm lungime, 120cm latime (inaltime) Deschidere dubla, 2 foi de geam. Nu stiu daca (,) cer bine. M-ar interesa ceva normal pentru apartament, nu iesit din comun. Multumesc. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |