![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Fratilor..a venit toamna..asa ca e sezon de reduceri ) inclusiv la taxe :PIncep campania de reduceri cu CEL MAI MIC COMISION per produs DOAR 4$ indiferent de tipul produsului sau de pretz!!! OK..mai departe..in cazul in care ajungeti undeva pe la 15-20 PRODUSE..vor mai fi niste reduceri considerabile ajungandu-se la un COMISION 2$ sau chiar 0$ in cazul in care comanda are mai multe de 25 de produse .ERA sa uit PRODUSELE MAI SCUMPE DE 80$ inclusiv au CEL MAI MIC COMISION posibil ADICA 0$ la aceasta comanda ![]() PRIMA COMANDA A LUNII O DAU SAMBATA pe data de 16 septembrie ) (imediat dupa restanta ) )MAI JOS UN SCURT REGULAMENT CARE SA NE USUREZE TREABA SI IN REST..SHOPPING FERICIT *vreau sa se stie foarte clar ca aceste produse vor ajunge cel mai devreme in tara in 2 saptamani jumate - 3 saptamani. asta ca sa stiti la ce va asteptati deoarece nu vreau sa promit ca le primiti mai rpd..va stresati voi..si ma stresez si eu cu voi. mai departe..banii in lei sau dolari..daca este vorba de lei voi calcula la cursul brd +/- o marja de eroare. comenzile aici pe forum va rog. daca nu se poate puteti folosi mailul meu specificand data pt care este comanda. in plus voi cere fiecaruia din voi dupa c faceti plata sa imi trimiteti un mail d confirmare a platii (cati bani ati dat, ce produse, cand ati dat) pt ca..ce este scris ramane
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
multam pt sprijin. in continuare lista deschisa pt comenzi :P
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
da..saptamana asta au inceput sa vina pachetele. cand o am p toata va anutz ca d obicei
|
| | #10 (permalink) | ||
s-a incheiat si comanda asta ![]() toate bune si ok :P TheBreaker imi pare rau ca nu te-am putut baga la comanda asta dar..eram full ![]() Poate la o comanda viitoare ceao
|
| | #12 (permalink) | ||
inca nu am hotarat..voi incerca probabil in cel mai scurt timp comenzi mai mici care sa ajunga mai rpd in tara. oricum ar fi voi anuntza urmatoarele comenzi aici.
|
| | #18 (permalink) | ||
scuze ca am disparut nu am avut net ok asta e vestea naspa pt mine acum vestea buna este ca voi da comenzi cam la fiecare 24-48 d ore. timpul d primire binenteles ca se scurteaza insa vor creste putin comisioanele. un rau necesar zic eu voi face un noi thread pe tema asta.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |