![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
mai am ceva de adougat... ..... pe langa reparatii masini de spalat executam instalatii electrice,sanitare si avem si firma de transport(in bucuresti sau in tara)....preturi avantajoase apelati la serviciile noastre cu incredere nu veti regreta
__________________ In caz k nu ati aflat....repar masini de spalat... ....pt mai multe detalii id dodoo_miezu sau 0727124886....
| |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
Salut, am o masina de spalat Whirlpool (nu mai stiu ce model) si la o anumita perioada repetitiva imi scoate hainele cu pete maronii pregnante pe ele. Petele acelea nu existau initial (adica inainte de a le pune la spalat). La unele haine n-au mai putut iesi niciodata dupa aceea, hainele au ramas cu acele pete enervante pe ele, asadar mi le-a distrus. Care crezi c-ar fi cauza si cat m-ar costa remedierea? Astept un raspuns. | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
bago la spalat fara haine la un prog de 90 grade cu 3 litri clor si fara prespalare..... si dak dupa tot iti mai face probleme cauta-ma 0727124886
__________________ In caz k nu ati aflat....repar masini de spalat... ....pt mai multe detalii id dodoo_miezu sau 0727124886....
| |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
Up
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |