![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Hai sa ma bag si eu aiurea in seama asa ca tine , ca de....tot nu avem ce face, sa mai dam lectii pe aici pe forum! Cica sa citesti putin regulamentul : "6. Este INTERZIS sa aveti doua posturi consecutive in cadrul aceluiasi topic in cursul unei zile calendaristice. Daca s-a uitat ceva si vreti sa adaugati ceva dupa cateva minute de la postarea unui post folositi EDIT. Exceptie la aceasta regula se poate face in cazul in care se modifica pretul semnificativ sau produsul nu se mai vinde / a fost vandut prin alte metode sau postul respectiv sustine o situatie ce nu poate astepta! Daca considerati ca pretul cerut este mare pentru buzunarul personal NU jigniti vanzatorul sau alti useri participanti la "negociere" ! Orice post UP sau de tip UP poate duce la inchiderea vanzarii! Nu abuzati de smiley-uri, fonturi mari sau culori suparatoare ochiului!"
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pff,da stii ce mor ca mi-a mai iesit un prost in cale?Uite acum ma duc sa-mi fac o cafea si stam toata noaptea la chat(deh,bani de psihiatru n-ai ca tre' sa-ti cumperi spatiu comercial cu vad sa vinzi blugi Adi DeVito...) ![]() Continua te rog...doar ca de acum vorbesti singur.Altii mai au si alte treburi decat sa frece menta | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Daca poti sa ma ajuti posteaza aici dupa ce vorbesti cu pers. respectiva. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
uite un id: diavol_dracu baiatul e meserias si nu are preturi mari. eu am facut la el vreo 2 casti de motocicleta, o motocicleta si alte maruntisuri. da-i un buzz, poate te ajuta. astea e site-ul lui de prezentare: http://www.heka.versol.ro/
__________________ Speed IS Everything...and Size DOES Matter ! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Paco23 AVERTISMENT!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
De ce avertisment , argumenteaza, nu ai vazut ca el s-a bagat primul peste un thread de-al meu! Eu am vb civilizat el a inceput primul cu jignirile! Doresc sa inchiriez spatiu comercial! Last edited by Paco23; 27-10-2006 at 19:34.. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
PACO..nu intinde coarda...e posibil sa se rupa...nu ma intereseaza ce a facut el pe threadul tau oadata...daca nu ai dat raport nu e nimeni vinovat....insa daca platesti polite...si postezi offtopic...te auto arzi ![]() Asa ca...atentie la NEatentie
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
Eu doar i-am atras atentia ca a dat up in mai putin de 24 de ore atata tot, el a inceput iar eu nu i-am ramas dator , nu inteleg de ce ii tii partea ?! In sf e treaba ta daca faci partipriuri, daca ai drepturi de admin nu inseamna ca judeci intotdeaua corect ! P.S. Ma astept la un ban sau ceva de genu ca stiu ca esti ranchiunos si nu accepti critici !
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |