![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Execut la comanda lucrari de amenajari interioare precum: -zugraveli -tencuieli -glet-finisaj-lavabila -faianta -gresie -lucrari rigips-pereti-plafoane-arcade -parchet Avand ani buni in spate de experienta in domeniu lucrand la mai multe firme de constructii pot asigura ca diferenta in lucrari este data de preturile mari practicate de firme sau echipe pt aceeasi volum de munca depus. Asigur un pret MINIM al lucrariisi un interval avantajos de finisare al acesteia. In scurt timp voi posta si referinte. Pt contact postati aici sau PM. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Om serios si priceput mi-a facut o lucrare completa si de calitate pt 2 camere cu numai 5 milioane in timp ce la altii sarea de 7.5mill!!!Mester serios.Recomand.PS: daca se poate d-nul Marian sa dati si un nr de telefon cred ca asa o sa va fie mai facil.up de la mine.Multumesc
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
As avea nevoie de ceva care necesita pricepere si experienta (cred). As dori un PM cu datele de contact.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
@ Costin22 aveti PM | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
M-am gandit sa fac si o mica lista de tarife pentru a va putea orienta mai usor: Pentru zugraveala: glet,finisaj,lavabila=> 7-10lei mp Pentru gresie,faianta => 9-12 lei mp Parchet => 3 lei mp Tencuiala => 3 lei mp Rigips+finisaj => 10 lei mp | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
daca faci si tencuieli ext cu placare polistiren, da mi un nr de tel.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |