![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| TRIMIT din SUA(TELEFOANE/CEASURI/ HAINE/etc) Seriozitate maxima! http://www.tigerdirect.com/ De obicei le iau de aici sau mai sunt si alte magazine dar aici sunt taxe f mici. Se aplica numai transport de 10-25$ pe transport la bucata... in fct de pret Se mai aplica taxa de transport pana in romania... de aprox 25-40$ in fct de telefon cat de greu si de scump este. Se trimit direct la cumparator din state. Timp pana ai pachetul: aprox 14 zile sa intri in posesia telefonului dorit. Max as zice 21 zile... pot interveni anumiti factori in special factorul "posta romana" Reguli pe threat: 1.Daca crezi ca pretul este bun atunci contacteaza-ma aici pe forum! 2.Daca crezi ca pretul este mare nu comenta si treci mai departe! 3.Daca crezi ca este vreo farsa sau vreo tzaca atunci citeste mai multe despre mine, da un click aici pt feedback! 4.Daca esti hotarat sa cumperi trebuie sa ma contactezi si sa imi dai link cu ce vrei sa iei aici pe forum si iti voi scrie cat costa... si am sa iti trimit contul unde sa depui banii pe privat. 5.Daca vrei mai multe telefoane pretul se va aplica la fel dar ai de castigat ceva bani in plus (vezi mai jos exemplele.) 6. Daca vrei sa iei un telefon si altceva atunci DA se poate numai sa incapa in pachet si probabil pretul se va deforma un pic. De ex vrei un telefon si un ipod , sau un tel si o bluza. Exemplu 1a: Sony Ericsson P990I Unlocked GSM Smartphone Te costa [CODE]SUBTOTAL 750$ S&H 23$ TAX 0$ TOTAL 773$ [/CODE] ca sa il primesc la mine acasa in new york. Il pun la posta cu 37 sa zic ca e scump rau telefonul asta 773+37=810 aici adaugi 10% pt mine si rezulta: 810+10%=891$. Exemplul 1b: acelasi talefon dar o duzina (12 telefoane) Te costa [CODE]SUBTOTAL 9000 S&H 39$ TAX 0$ TOTAL 9039$ [/CODE] ca sa il primesc la mine acasa in new york. Le pun la posta cu 211 9039+211=9250 aici adaugi 10% pt mine si rezulta: 9250+10%=10175$. deci rezulta pret pe telefon trimis 10175/12=848$ Sa nu ma injurati prea mult pt sumele de mai sus ![]() Exemplul 2a: Nokia 8801 Te costa [CODE]SUBTOTAL 350$ S&H 13$ TAX 0$ TOTAL 363$ [/CODE] ca sa il primesc la mine acasa in new york. Il pun la posta cu 27 sa zic! 363+27=390 aici adaugi 10% pt mine si rezulta: 390+10%=429$. Exemplul 2b: acelasi talefon dar o duzina (12 telefoane) Te costa [CODE]SUBTOTAL 4200$ S&H 39$ TAX 0$ TOTAL 4239$ [/CODE] ca sa il primesc la mine acasa in new york. Le pun la posta cu 131 4239+131=4370 aici adaugi 10% pt mine si rezulta: 4370+10%=4807$. deci rezulta pret pe telefon trimis 4807/12=400$ alte site-uri de unde pot cumpara: [PHP]Cateva link-uri de pagini de unde fac ma mereu comenzi pt clientii mei: www.bananarepublic.com site cu haine mai elegante www.armaniexchange.com www.gap.com www.ae.com www.amazon.com - recomandat pt ipod-uri... www.eastbay.com - daca dai comanda de min 500$ pot sa te scutesc de ceva cheltuieli... cam 10%. contact me for more info! www.dell.com - cel mai favorit site pt ca am vandut foarte multe laptop-uri dell inspiron! www.Zappos.com - cel mai mare magazin de pantofi si cu transprt f rapid... www.eBay.com - gasesti orce. www.Metrostyle.com haine pt femei in special... www.GUESS.com www.buy.com - electronice... www.perfumeworldwide.com www.Perfumania.com www.BigDiscount.com www.newegg.com www.jcpenney.com - am luat cateva geci de piele.... www.drjays.com - haine rap, hip-hop bocanci timberland si multe altele... www.Bodybuilding.com numele site-ului zice totul... www.superchrono.com/ ceasuri f ieftine si originale din cate spun clientii ce au cumparat... www.bluefly.com multe haine de firma... [/PHP] Va astept la comenzi pt cei interesati si va rog nu comentati aiurea daca gasesti nush ce telefon la un pret mai mic...Multumesc!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
fulgerul multumesc de precizari rog moderatorii daca cred ca trebuie mutat postul meu catre prestari servicii sa il mute acolo. Si ar mai fi o chestie nu am telefonul in mana poate dar e ca si sigura treaba ca oricand il iau... e ca si cand ai lua un tel de la connex in rom ![]() Cat despre vanzari eu am si eu un tel sony er k750i care pot sa il vand cu 20$ mai ieftin de pe site ca e un pic folosit!si nu tre sa fie quad band ci sa aibe banda din romania...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pacat ca preturile sunt destul de mari pt unele..e bine ca sunt multe variante de culori care nu se gasesc in RO ..ca l7 galben sau silver..etc..
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
acolo gasesti documentatie despre comenzi cum se fac bla bla bla...
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am sters din UPuri si am modificat putin titlul! Personal ma intereseaza ce comision ar fi pentru cumparari de pe e-bay!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
sal cand am dat sa vad ce se intampla pe cg si am vaz la threatul asta ca ultimul a scris AIWA am zis ca iar am calcat pe bec naibii... ![]() deci raspunsul ar fi 10% peste toata cheltuiala sau 15$ de comanda... In general pt lume tre sa depuna banu in banca si pe urma ii fac comanda... dar pt tine daca ai ceva de cumparat si e o suma mica poti depune si pe urma (ma refer dupa ce licitez...) ... daca sare de 50$ te duci intai la banca... tot pt restul lumii cand vrea ceva, cineva de pe eBay la o licitatie si nu la buy it now atunci le iau 5$ daca pierd licitatia pt "deranj" - am sa te scutesc de aceasta taxa dar asta nu inseamna sa ma pui sa licitez 100$ la un laptop Fac asta cel putin la inceput pana ma plictisesc si pe urma mai vedem...Nush ce sa iti mai zic, daca ai intrebari sa imi spui... Alta chestie e ca as prefera ca vanzatorul sa trimita direct in romania pt a scuti bani de transport si timp si banuiesc ca stii faza cu feedback-ul... de apreciat este sa nu ma pui sa citesc in germana sau alte limbi deci te uiti pe eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices de preferat. P.S. Am vaz ca ai sters din UP-uri si apreciez ca erau degeaba... daca e vreo lege noua fara UP-uri pe cg sa imi spui inainte sa imi dai vreun avertisment sau mai rau sa ma banezi...
|
| | #11 (permalink) | ||
Stai linitit cu bannatul ca tre sa incalci destul de rau si repetat regulile pt a fi bannedAm intrebat in caz ca pot gasi(normal ca in engleza si din state) ceva interesant pt fobia mea audio! Dacae ceva voi reveni cu exemplu concret! Toate bune si bafta! PS Nu s-a schimbat nimic in legatura cu UP e valabil un singur up / zi!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| este shipping & handling - transport si un fel de taxa pt ambalare...
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Up!
|
| | #16 (permalink) | ||
|
greu tare... extraordinar de greu! Dar daca vezi tu la 270 ma anunti si pe mine... sa fie la buy it now! Asa il iau oricand cu 330 sau ceva de genu asta de pe amazon!
|
| | #18 (permalink) | ||
|
pt un ipod cam 25-30
|
| | #19 (permalink) | ||
|
cat m-ar duce cu totul asta: Samsung SGH-D520 Unlocked GSM Cell Phone (Black) SGHD520 at TigerDirect.com ?? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
252+28=280+10%=308$
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |