![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand si montez jaluzele la super preturi (~70% din pretul de pe piata la ora actuala) Negociez DRASTIC pretul daca este vorba da o lucrare mai mare! Experienta de peste 5 ani in domeniu!! Asigur seriozitate! Se poate lucra si pe firma cu factura si bon fiscal! Asigur si montarea! Peste 15 modele de materiale noi de diverse culori!! Ma puteti gasi la telefonul: 0721 805 847 Florin sau pe messenger osc1or2002 sau pe mail osc1or2002@yahoo.com
__________________ semnatura | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Niste poze la esantioanele alea nu puteai face pe un decor neutru? Trebuia sa iti vedem neaparat tastatura jegoasa, burta cu maieu alb si pantalonii de pijama? Prezentarea face imaginea. Intinde un cearsaf alb pe jos si fa poze la esantioane. Nu stiu de ce am senzatia ca sunteti niste fosti muncitori la o firma care punea jaluzele si v-ati gandit sa "furati" afacerea patronului, deoarece vi s-a parut ca facea prea usor banii..
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
in primul rand suntem studenti la constructii.. in al doilea rand imi cer scuze pt micile detalii neobservate de mine ![]() si in al treilea rand nu am avut de a face cu asa ceva... am un tip care a muncit in domeniu si acum a renuntat (el este tipul cu experienta)
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Cateva preturi: Cornisa PVC = 9.2 euro/m Cornisa Aluminium = 11euro/m Tesatura: Tip A 4,8euro/mp Tip B = 6,3 euro/mp Tip C = 8,8 euro/mp Tip D = 18.4 euro/mp Varianta pe inaltime: 1.6m: TipA PVC 10,55 euro Alum 11,68 euro 2.5m: TipA PVC 8,48 euro Alum 9,2euro (Acestea sunt doar 2 exemple- a se observa ca cu cat sunt mai inalte pretul scade( se face o reducere) Incerc sa pun o oferta intreaga aici sper maine cand o sa am putin timp liber Ofer garantie 18luni la o lucrare intre 150-250 euro fac discount 3% la 251-500 discount 5% 501-1000euro discount 7% 1001 + discount 10% (Adica 101 euro din 1001- eu zic ca e ceva) Astept pareri si mai ales comenzi
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pai am diverse modele de tesaturi.. in principal cam ce e si in magazinele mari... pot veni la domiciliu cu monstre si eventual sa iau masuratori 0721 805 847
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |