![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut firma de Termopane sa-mi faca un geam (z Dr. Taberei)
So vreau sa-mi pun un geam de termopan. Unul singur si relativ mic (deschidere aprox. 110x135cm in care vreau 1/2 geam fix si 1/2 fereastra mobila + plasa tantari). De 2 saptamani ma enerveaza diverse firme care ma poarta cu vorba si fac mutre pe motiv ca e lucrarea prea mica si n-au chef sa se deranjeze pentru un singur geam. Daca exista cineva care e dispus sa faca treba il rog sa ma contacteze: 0722.859.607 sau YM: vladimir898909 Pretzul estimat de toate firmele cu care am vorbit se invarte in jur de 200E, deci cam atat ma astept sa coste toata treaba. E geam de bucatarie, deci nu ma intereseaza cine stie ce izolare nemaipomenita (nu-mi trebuie rame cu n'spe camere sau geam cu argon), vreau doar sa fie rezistent si sa nu se infiltreze apa cand ploua. Conditii esentiale: 1. Sa stabilim exact cand se vine pt masurare si cand se monteaza geamul, sunt f ocupat si nu pot astepta aiurea dupa mofturile mesterilor. 2. Vreau factura fiscala si garantie reala pentru lucrare.
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
am vorbit cu 8 firme (care le-am gasit prin zona mea) . 5 m-au refuzat direct pe motivul amintit, alte 3 "au uitat" sa mai sune sa stabilim cand vin sa masoare... ![]() A, a fost si una care a acceptat lucrarea, dar au estimat pretul la 12 milioane...
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
akileon,firmele de termopane sunt mai neserioase ca farmaciile.Pentru un geam asemanator tot pentru o bucatarie am umblat si asteptat pana s-a rezolvat cam 3 saptamani(vizitat peste 10 firme,cam 10 telefoane date de mine,ceva drumuri,geam + rama adus cu intarziere si cu un surub lipsa,jaluzelele saptamana urmatoare ,etc.).Mentionez ca banii nu au fost o problema,nefiind interesat sa ma scot ieftin.Deci Dr_V sper sa ai noroc si sa rezolvi fara stres.BAFTA
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |