![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Angajez hairstylist (hairdresser)
Salon de infrumusetare situat pe soseaua Kiseleff, angajeaza hairstylist (hairdresser). Minim 2 ani experienta in domeniu (nu sunt incluse sau relevante experientele in frizerii sau saloane de cosmetica de bloc). Relatii: 0213186145 0720886459 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poze din interiorul salonului
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan Last edited by BogTheNeLL; 28-11-2006 at 13:08.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Inca o astfel de "camuflare" si banned va scrie sub numele tau!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
AIWA, sper ca nu te referi la mine. Anuntul este foarte serios si nicidecum nu l-am postat pentru publicitate. Am si precizat ca trebuie om cu experienta in domeniu, nu orice frizerita...(sau poate te referi la ultima poza? dc da...am s-o scot). Astept instructiuni... Alex, nu ramane decat sa suni daca esti interesat. Relatii: 0213186145 0720886459 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
intrucat acum postezi asa cum trebuie...nu mai e necesar se pare ca ai inteles "aluzia"
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Angajez hairstylist (hairdresser) la un salon cu pretentii. Caut om priceput, nu sa stie doar sa tunda si sa indrepte parul. Mersi vanatorule, dar dc isi cauta de lucru dadea si peste anuntul asta (cred). Relatii: 0213186145 0720886459 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |