![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Revelion in Club Fuchsia
REVELION in FUCHSIA Clubul este in zona Cismigiu, v-a-v de magazinul Steaua (unii il stiu de la o intrunire forumologica de anul trecut, altii de la Revelionul trecut ).PE MASA JB RED BULL ABSOLUT MARTINI BEEFEATER SPARKLING WINE WINE BEER OPEN BAR COCA COLA FANTA SPRITE KINLEY MINERAL WATER COFFEE BUFET SUEDEZ 179ron/pers 0721.88.24.85 isarescu_ro Last edited by isarescu; 07-11-2006 at 14:24.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
o mica curiozitate: cum, sau cu ce ai facut poza asta? arata bine baru. Succes la clienti
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
On Table 1 Jb 3 Red Bull 1 Absolut 1 Martini 1 Beefeater 2 Sparkling Wine 6 Wine 20 Beer Open Bar Coca Cola Fanta Sprite Kinley Mineral Water Coffee Swedish Buffet Pretul este pt loc la masa de 10 pers. Daca sunt mai multi sau mai putini, meniul se modifica. De asemenea se poate modifica daca doriti alte bauturi. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Muzica pentru toate gusturile Mai sunt 40/100. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
frumos clubul...up ..super meniu...dar vezi ca la cata bautura e acolo pt 10pers...ori o sa-ti lesine invitatii la masa ori se apuca sa faca nebunii pe canapele si prin baie..!!m=as baga si eu ...dar din pacate m-am rez cu o vila ...distractie placuta !!
__________________ Nu mai vand nimic | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Eu ma duc vineri de vineri acolo ! E superb clubu , felicitari celor care au luat blete , pacat de ce care nu s-au grabit ! isarescu , esti manager ceva pe acolo ? Sau te ocupi cu rezervari ? Da-mi un pm pls si raspunede-mi !
__________________ The powers of the hearbs open up the mind ! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| ciudat postezi exact pe 26 sa inteleg ca datorita minunatei seri de craciun , s`au luat restu de bilete ? sau s`au inscris amatorii de senzatii tare " sticle , sparte in cap , pumni datzi in stanga si in dreapta , scaune dupa ceafa " poate de data asta angajezi si un bodyguard 2 ... ca sa fie lumea mai in sigurantza ... P.S. pana pe 26 aveam o parere f. buna despre acest "club " singuru lucru care il puteam reprosa era ca este cam mik ... de azi in schimb parerea mea ca e o bodega mai fardata ... si asta poate si datorita sticlelor de 2.5 l din care se punea cola in pahare ... oricum bafta si sper sa fi invatat ceva din seara trecuta ... si prin asta nu ma refer la evacuarea oamenilor plini de sange ca sa nu ii vada domnii politisti | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Petrecerea NU a fost organizata de club; cei 3 dj care au pus muzica au invitat lumea. Avem 2 bodiguarzy care din pacate aveau liber de Craciun. Intr-un an de cind s-a deschis clubul nu s-a intimplat niciodata asa ceva. Cola din sticlele la 2,5L este folosita la Whisky Cola sau Cuba Libre. De asemenea mai sunt sticle de 2L cu apa tonica pt Gin Tonic (in orice bar se face la fel). Coca Cola si Pepsi se vand la sticla de 0,25 respectiv 0,33. Daca barmanul ti-a vandut Coca Cola simpla, la pahar, inseamna ca ma fura pe mine. Gandeste-te te rog daca a turnat-o peste alcool sau era simpla. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |