![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sunt in Londra de ceva timp si am abservat ca aparatura la unele produse electronice ,electrice si electrocasnice este mai ieftina decat ce este in romania,asa ca postez aici cateva siteuri unde puteti gasii orice de la DVd pt masina,telefoane,aparate foto,camere digitale cu dvdsisteme navigare,Plasme (stiu ca se ieftinesc si in romania ,...dar uitativa putin si aici) pana al mobila de apartament,pot trimite orice cu un adaos foarte mic.Bafta si ne auzim pe Ymsg Comet: Comet's Online Store Argos - Don't shop for it. Argos it! Currys ...always lowering prices PC World... UK's Largest Computer Superstore - Cheap Laptops, Desktop PCs, Printers, LCD Televisions, Digital Cameras, Computer Software, MP3 Players, iPods, GPS and more.. ps:nu am spus ca toate sunt mai ieftine decat in Ro,ci doar jumatate din ce e pe aceste siteuri PS2 : Recomand sa vezitati aceste siteuri la o perioada de saptamana deoarece aici se practica discount-uri uriasa saptamanal,iar de sarbatori chiar mai mult. Astept o vorba de al voi.Bafta
__________________ Ready to HELP when needed !!!!!!!!!!!! Jocuri, Filme, ORICE PRODUS DIN UK , ieftin la mine pe thread | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
__________________ Ready to HELP when needed !!!!!!!!!!!! Jocuri, Filme, ORICE PRODUS DIN UK , ieftin la mine pe thread | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |