![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| caut 10 tiruri pentru ruta italia anglia
firma este din italia si are nevoie sa inchirieze tiruri cu autorizatie CEMT pentru ruta mai sus mentionata...ma rog poate sunt mai multe rute dar detaliile se discuta face2face....firma este serioasa totul este legal ..nu am informatii daca tirurile pleaca cu sofer sau nu ...repet detaliile se discuta cu cine dispune de un tir (sau 10) Rog seriozitate ...slabe sanse sa gasesc asa ceva aici dar nu stii niciodata... din cate stiu castigul este net superior celui obtinut in tara din transport marfa + k scapi d bataia de cap (sau nu total) numai bine
__________________ Y mess : andrei.tronaru Tel : 0722140804 Andrei ------------------------------------ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am un amic ce are tir (volvo parca) si face saptaminal Anglia...am sa-l intreb cind vine din cursa...daca se baga! Si daca mai stie si alti colegi! PS E tirul lui!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am aflat ca TIR-urile pleaca cu tot cu soferi...(asa mi se parea si mie normal)...eu personal doresc sa achizitionez un tir de ceva vreme ...acum ma dau cu capu de pereti ca inca nu am luat si ratez ocazia AIWA nu cred ca conteaza ce este ..important este sa aiba aprobarile necesare ..dar din moment ce spui ca face anglia e ok ...ms pt ajutor... ms dragon warrior ..daca nu ma insel incarcatura maxima este 20 tone pt semi-remorca....eu cam asa ceva caut...incarcatura cat mai mare .... am uitat sa mentionez ca ofer transparenta totala dat fiind faptul ca e ceva super serios...deci orice intrebari sunt binevenite
__________________ Y mess : andrei.tronaru Tel : 0722140804 Andrei ------------------------------------ Last edited by TGU; 10-11-2006 at 10:10.. Reason: TIR :P | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eu detin destul de multe informatii despre operatorii de transport de la noi din tara, dar sunt cam sceptic in privintza promptitudinii platii italienilor tai, asta ti o spun ptr ca fac expeditii in domeniu, fiind o casa mica de exp, am retineri in a prelua comanda asta... dak ma intarzie 45 de zile cu plata transporturilor, am intrat in faliment! si ar trebui sa vin cu tirul plin pana in italia din romania, sa preiau comanda ta, s o duc la destinatie in Anglia, apoi retur- ne intoarcem in Italia sa reincarcam??? mai multe de discutat... asta cu conditia sa avem cemturi valabile, 3 luni sa ne plimbam it-eng... hai ca poate am fost pe langa subiect! numai bine!
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
referitor la plati nu stiu ce sa iti spun..eu va vorbesc prin prisma unui prieten de-al meu care este angajat la ei de ani buni si castiga bani foarte frumosi ca sofer de tir ....nu doresc sa incurc lume nici sa dau vreo tzeapa ...consider ca este o ocazie frumoasa pentru propietarii de tiruri de a scapa de o bataie de cap mai ales in situatia in care destul de greu gasesti contracte sa pleci plin din ro ....cred eu ca tirurile vor ramane ocupate doar pentru aceea ruta full time o buna perioada de timp! !!!!! firma din italia este aglomerata cu contracte si nu are infrastructura suficienta sa le onoreze ...de aici si dorinta de a inchiria pana la 10 tiruri... ma repet...nu este vorba de 1-2-3 curse
__________________ Y mess : andrei.tronaru Tel : 0722140804 Andrei ------------------------------------ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
daca te pricepi spune-mi si mie pls care e capacitatea de incarcare pentru acele camioane cu remorca lunga pe care le tot vad p drumuri?(ma refer la acele camioane denumite popular "TIR") d la ce tonaj incepe si unde se atinge cota maxima...eu nu am reusit sa aflu sincer sa fiu pana acum k nu`s in domeniu
|
| | #10 (permalink) | ||
|
poti incarca de la 18t la 22,23 t(in cazul panourilor din lemn de brad neuscat care atarna la cantar-cherestea) pe un tir popular denumit tir, adik un cap tractor si semiremorca, aceasta fiind sarcina utila a camionului, masa lui totala ajungand la 36-40 t, ma refer aici la cat cantaresc ansamblul cap tractor-semiremorca + incarcatura. deci s a preluat o medie a masei incarcaturii si anume "tir de 20 t". hai ca ma mai interesez in leg cu cererea ta de transport, asta dak nu au gasit italienii, poate discutam si noi preturi, aranjam o intalnire...etc, exact cum se face! numai bine!
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Sunt firme in romania care au autoriizatii si de a incarca si 30 tone. referitor la pasajul asta " firma din italia este aglomerata cu contracte si nu are infrastructura suficienta sa le onoreze ...de aici si dorinta de a inchiria pana la 10 tiruri" asa e apa de ploaie...cunosc o gramada de-a firme in Italia cu flote apreciabile... Spune mi exact: marfa; cantitate; ruta; frecventa transporturilor ... si iti fac un pret echitabil si cu camione de aici cat si cu caminoane din Italia... Intre Milano si Londra sunt 1400km.... 1. asigurati marfa numai la export sau si import ?? 2. platiti tur retur? 3. etc... Daca e ceva serios si concret trimite mi pe email la : office@intmodal.eunet.ro In atentia : Iulian Parasca O zi buna. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu este vorba de marfa RO ...simplu tur retur italia - anglia ...RO iese din discutie ..vorbim despre ceva full time fara deplasari in RO inapoi sau destul de rare.... UNTIR si piratul76...imediat ce iau legatura cu prietenul meu care se ocupa cu treaba asta(eu sunt doar cu anunturile) va voi contacta pt o intalnire si detalii mai precise Numai bine hepea...no comment cred ca am fost destul de explicit in ce scop sunt folosite camioanele
|
| | #16 (permalink) | ||
|
o sa te sun :P
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
salut! scuze ptr impromptitudine; incep prin a preciza ca eu fac intermediere in transport, deci nu am camioanele mele, si tu ai zis ca iti trebe camioane care sa stea acolo, sa faca ruta respectiva o buna perioada de timp. In acest caz, transportatotul cu care inchei eu orice fel de contract, nu va fi avantajat si va vrea sa negocieze cu tine direct, si ma va lasa balta in ciuda oricarui contract, ptr ca nu i va conveni sa mi dea mie 100 eur la fieacare cursa; in plus ai zis ca va trebui sa se ocupe de tot, e si normal... numai ca pe mine ma scoate din carti, am mai patit, iar acum cu UE, preturile pe vest au scazut cu 100-200 la cursa (de la 2200 o germanie la 2050 etc.) si nu am nici puterea financiara, ptr ca nu e treaba sigura, amicul tau si cu transportatorul putand sa ma scoateti din calcul... tot ce pot sa te ajut e sa ti dau niste numere de telefon ale unor oameni seriosi... si poate imi intorci vreo favoare candva ![]() AM REVENIT, O SA TE SUN SI STABILIM EXACT, SINGURA CONDITIE E SA FIE ITALIENII BUN-PLATNICI, SI SA NU LI SE PARA MULT CAT LE CER EU; MULTA VORBARIE... HAI CA FACEM TREABA... LUAM LEGATURA, FACEM CONTRACT, DAI PE FAX LA MINE, STUDIEM, GASESC TRANSPORATORII, II TRIMIT, IMI PLATESTI CURSELE, II PLATESC SI TOT ASHA! dar e vb de multe curse da?? vorbim... numai bine! Last edited by UNTIR; 17-01-2007 at 09:33.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
m-am pus in stand by ...up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |