![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Inchiriez pensiune Azuga
Inchiriez pensiune Azuga Pensiunea Carmen este localizata la 150 de metrii de partia de schi Sorica, oferind priveliste directa catre aceasta si muntii Bucegi. Avem 5 camere duble, fiecare utilata cu televizor color si cablu. Sala de mese cu 24 de locuri utilata cu muzica de discoteca pentru seara de revelion si bucatarie anexata, iar in curte barbeque. Pensiunea are acces direct catre drumul principal al statiunii asfaltat. PS: Pensiunea este nou-nouta fiind primul sezon al sau! SUPER OFERTA ! Pret: 150 RON de persoana pe zi. Telefon: 0724522295 Email: syntony86@yahoo.com | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
CAm ilegal anuntul tau dar in fine...uite un pont: cauta adminul SILVIU si spune-i de oferta ta! Daca nu ma insel(si sigur nu ma insel) cauta o locatia de inchiriat pentru mai multe persoane! Tot cu el poti trata si legalitatea anuntului!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Nu stiam ca am intrat pe vreun site cu licitatii... Voi cred ca faceti comparatie cu pensiunile din satele din Delta ... Si apropo de cel cu 5 stele, la pensiuni e in margarete ![]() Oricum cine stie ce vrea il astept cu mail sau telefon. Bafta si numai bine | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
Auzi, am si eu o intrebare cand ai fost ultima oara la un hotel de 5 stele ? ) , oricum la pretul de 3 milioane hotelul ala de 5 stele cred ca era in programul vacanta pentru toti (Iarna la mare)Oricum discutia nu are rost decat poate sa vina un cunoscator cu impresiile Up in continuare | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
Scuzati-ma ca nu am postat pana acum pozele, dar nici pe net nu prea am mai avut timp sa intru ... Intrati aici si le vedeti pe alt forum, nu stiu daca este legal, dar pe aici nu prea este spatiu .... Inchiriez Vila Azuga, Revelion 2007 Azuga, Prahova - DaciaClub | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Pana la urma cat ? daca anuntul mai e valabil...
Deci 80 RON camera / noapte ? Sau alt pret ca vad ca mai ai si alte oferte | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
Va anunt pe aceasta cale ca Pensiunea Krmen este rezervata pe perioada revelionului, dar inca va asteapta cu oferte pe toata perioada iernii inclusiv de Craciun. Pretul unei camere duble este de 75 RON pe noapte si este utilata full Va asteptam !!! Telefon: 0724522295 | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
Va asteptam in continuare pe toti De Craciun mai sunt libere 2 camere, asha ca grabiti-va | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |