![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut apartament cu 2 camere de inchiriat
Aceeasi poveste.. caut apartament in zona cat de cat buna si cu legaturi.. Astept oferte multe
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Iti inchiriez eu un apartament pe luna. Ieftin. Te poti uita cu luneta in fiecare noapte la el ![]() Pentru doritori se poate rezolva ceva si pe Marte. Si ca sa nu faci spume degeaba, asta era un mod finut de a-ti atrage atentia ca nimeni nu stie unde vrei tu sa inchiriezi apartamentul. Nu dai nici cel mai mic indiciu.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Nu sunt toate in aceeasi categorie de bani.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Dragon Warrior... si am zis eu cumva ca sunt la acelasi pret ? pe mine m`ar incanta cel mai mult Vitan, apoi Alba Iulia si Unirii. nenea cu reclama.. ms pt up
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |