![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Marti, 9 ianuarie este prima comanda pe 2007. Comisionul = 5$/produs, indiferent de suma acestuia sau de numarul de produse comandate. La fiecare produs se alege o rezerva. IMPORTANT!Daca nu va alegeti rezerva la produsul/produsele comandate, in cazul in care acestea nu se afla pe stoc comisionul NU SE INAPOIAZA! Termen de livrare: 3 saptamani. Banii in avans 100% (pret produs+comision) Banii se depun in cont la banca raiffeisen.E mai greu cu intalnitul, avand in vedere ca lucrez si pe bucuresti si pe ploiesti. Livrarea pentru bucuresti si ploiesti se face personal Pentru celelalte orase se alege un curier dintre FanCurier sau Cargus, unde se bifeaza optiunea de a deschide pachetul inainte de a plati taxele postale. Produsele se ridica din 3 locatii Teiul Doamnei sau Langa Observator(intre romana si victoriei) sau Opera. Conturile in care se depun banii: RAIFFEISEN BANK: USD: RO33RZBR0000060008149642 RON: RO10RZBR0000060008149668 Va rog foarte mult, cand depuneti banii sa-i spuneti casieritei numele dumneavoastra, asadar, pe extrasul de cont sa stiu cine si cand a depus. .................................................... Ma gasiti la nr de tel: 0724 439 080 h 12:00 - 19:00 0748 403 183 h 12:00 - 19:00 Tot aici postati in continuare produsele care le comandati. Astept intrebari daca aveti.
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() Last edited by alex_boo; 06-01-2007 at 12:14.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
in noaptea asta iarasi comanda, ca in fiecare marti de altfel Conturile in care se depun banii: RAIFFEISEN BANK: USD: RO33RZBR0000060008149642 RON: RO10RZBR0000060008149668 .................................................... Ma gasiti la nr de tel: Connex: 0724 439 080(non-stop) Orange: 0748 403 183 Cosmote: 0765 447 217 (non-stop) eastbayromania@yahoo.com este mailul pe care primesc comenzile, idul de mess este full, asa ca il folositi pe celalalt, alexboo_beetle si specificati ca vreti sa faceti comanda pe eastbay.
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | nu mai pacali oamenii domnule bulai
aviz catre cei care apeleaza la “serviciile” domnului alexandru bulai. este un om neserios...pot spune chiar un hot. am dat o comanda pe eastbay din aprilie 2007 pe care nu a onorat-o si nici nu mi-a returnat banii. va duce cu vorba si riscati sa ramaneti si fara bani. domnule bulai pana cand nu-mi returnezi bani o sa am grija sa-ti fac reclama si cand o sa dau ochii cu tine o sa-ti para rau asa ca ai grija.
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
comanda din aprilie zici... hai sa verificam intai ce comanda ai avut si daca ti s-au returnat banii sau nu. nu vad nici un id de messenger sau o adresa de mail, asa ca pana nu aflu cine esti, n-am cum sa te ajut. sunt om, recunosc, pot gresi, dar asta nu inseamna ca vii dupa 1 an si arati cu degetul/treci la amenintari. am un numar de telefon, am o adresa de mail, deci pot fi contactat. daca pe tine "te-a durut undeva" de comanda ta ce sa-ti fac? zi-mi cine esti, cand ai avut comanda si eu caut in arhiva si rezolvam situatia. eu nu dau tepe, nu sunt hot, nu gandesc asa. daca tu ai gandit-o inseamna ca esti familiarizat cu trebrile astea.
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
E un hot e neserios NU MAI DATI COMENZI LA EL !!!!!! http://forum.computergames.ro/90-ofe...-motivant.html cititi aici si o sa va lamuriti
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |