![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
De foarte curand am ramas fara slujba,mentionez ca am lucrat in cluburi de noapte,experienta in jur de 10 ani. Caut sa ma angajez tot in acest domeniu(numai in bucuresti), cel putin momentan - cluburi de noapte,garda de corp,transport valori,etc sunt o persoana serioasa,deci caut un angajator serios!
__________________ fara poezie...,viata e pustiu... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ar fi de ajutor sa mentionezi o varsta, niste caracteristici fizice, pregatire de lupta, etc. Natura jobului pe care il soliciti cere asta. Ca banuiesc ca nu vrei sa te angajezi ca paznic din ala trist prin vreun sediu de banca. Cred ca vrei ceva mai dinamic. Mult succes.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
io cred ca am spus clar mai sus care sunt target-urile 32 de ani ,caracteristici fizice - 1,90m/110kg,fost sportiv inot,hochei,box, ultimul salariu 3 zile/sapt a cate 6 ore = 22mil/luna - ultimul loc de munca club cesky,locuri de munca anterioare(si cunoscute) - downtown,club a,twice,fostul hard&heavy(actualul backstage) etc si colaborare cu bgs timp de 2 ani tot pe cluburi de noapte,garda de corp cateva ore pe sapt la un cetatean norvegian venit cu afaceri in tara (6 luni) si ramas fara acte si ceas la 2 ore dupa sosirea in romania
|
| | #5 (permalink) | ||
|
mama, ce m ai calmat, voiam sa angajez 5-6 pers ptr paza si monitorizare, ma gandeam ca 8-9 mil salariu ar fi ok, stiam de la cei care asigurau paza ( din aia tristi cum zicea dragon mai sus) ca aveau 3-4 mil ....
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: bucuresti |
pai 3-4 mil iau din aia la care uniforma e mai grea ca ei tipul are ani de sport, caracteristici fizice de om de paza, experienta cu lupta corp la corp deci salariu e justificat
__________________ no personality | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
kidu - ce anume vrei sa pazesti ?poate iti dau un sfat nu toata paza costa cat costa un om care lucreaza in exclusivitate pe cluburi de noapte dar acestia isi justifica salariul,iti garantez de ex in ultimul club in care am lucrat,1 an nu s-a intamplat nimic care sa sperie clientii si sa la faca sila sa mai vina acolo situatii au fost multe ,dar de cele mai multe ori noi rezolvam cu vorba ![]() mda...cam atat deocamdata, upp !
|
| | #9 (permalink) | ||
|
pittbullu ai castigat foarte bine da bineinteles cei ca noi asa mari castigam ceva mai bine ca garzi de corp bafta la cautari
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
nu ai loc de interlopii care se zbat sa acapareze piatza,lucreaza pe bani de kkt,dau tepe si ne baga lumea dupa aia pe toti in aceeasi oala cu toate ciorile care cred ca daca ai un cutzit la cingatoare de 39 de cm esti bazat am intalnit un personaj(nu dau nume),care are bani de nici cu gandul nu gandim si care mi-a spus foarte revoltat ca "am avut un baiat din zeitari - o bomboana de baiat - care a lucrat pe 8 milioane si mai imi facea si piata" zic:"pai de ce nu-l iei tot pe el ca lucreaza subtire si e si baiat bun cum spui...?" el:"pai m-a cam suparat ultima oara ca m-a furat de 2 mil la cumparaturi..." deci...cam asta este situatia la noi cu meseria asta oricine da cu pumnu in tablie a doua zi e leu cu cap de musca
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ai dreptate cu interlopii. Au acaparat cam tot ce se putea.Nu esti si tu la vreo firma din asta.. bgs,bronic...etc?Ca daca stii meserie te iau oamenii acolo . p.s Vineri la servici una dintre casiere a apasat din greseala butonul de alarma si in timp record a venit un baietas de la bgs , 2 oase si un zambet , era pulanul mai mare ca el. I-am zis e clar ca daca era ceva cu adevarat periculos muream dreaq toti. Deci io zic sa incerci pe la firmele astea, ca daca au pamfletari din astia insemana ca duc lipsa de giganti p.s 2 cingatoare din aia cu catarama si cutit ascutit .. dar important e sa stie sa il foloseasca , oricum cand vin mascatii fug tiganii de dracii ii ia
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
am spus si mai sus. am lucrat cu bgs-ul si oprea(patronul)este neserios salariile sunt mici de ex la vreo 300 de ore pe luna nu iei mai mult de 10-12 mil cand eram la downtown lucram acolo prin bgs si clubul platea pentru 3 oameni 196 mil pe luna iar noi toti 3 luam maxim 1000 euro sau hai sa zic daca ne bagam mai multe ore 50mil pe luna toti 3 (asta nu inseamna ca nu faceam pe langa vreo 6-700 de euroi pe alte cai) nu este o meserie platita(cu atat mai putin daca colaborezi cu firme) tu nu te-ai intrebat de ce sunt acei pandari de balta angajati intr-o firma cum este bgs-ul? acea firma a fost ce a fost datorita noua astia care au stiut sa-si faca treaba taranu(oprea) daca a vazut ca imaginea de cea mai tare firma in domeniu si-a facut-o pe spatele nostru,acum nu-l mai intereseaza sa aibe oameni buni pentru ca nu-l intereseaza sa plateasca bani multi. cam asta este treaba cu bgs-ul nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi la alte firme atata timp cat stiu ca asta este una dintre cele mai bogate
|
| | #16 (permalink) | ||
|
am observat si eu valoarea, dai 3-4 mil, atata face, de aici a venit varianta cu angajatii proprii. Aici am spatiu mare, sunt si doua sisteme de monitorizare video, de fapt, pe ele ne bazam...la firma de paza platim 1 euro/om/ora, erau trei posturi x 24ore x 30 zile = cam 90 mil/luna, daca angajez direct, ma costa mult mai mult,asta e clar... la un 9 mil net, de fapt dau vreo 20... de pers. Pitbullu:dar spune ne o chestie, sumele care le zici tu acolo erau trecute in cartea de munca? sau ai asa ceva ?
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
si nici nu cred ca se oboseau prea mult,in cel mai rau caz aveai trecut salariul minim pe economie deci Kidu spune-mi te rog pe pm ce firma ai ,ce suprafata,cu etaj sau nu,trebuiesc supravegheati si angajatii?...da-mi niste detalii te rog ... aaa si inca ceva,cati oameni ai nevoie si cati ai acum - pe care platesti 90mil pe luna ? te intreb pentru ca la banii astia ar trebui sa nu ai dureri de cap in ce priveste paza si protectia. poate te rezolv cumva
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Si uite cum se naste ideea infiintarii unei firme de paza si protectie de catre pitbullu, ai carui angajati vor fi platit la minim atat cat sa nu plece. Adica va invata si el cum e sa fii patron, sa ai un parc auto de intretinut, x rate pe la banci, niste taxe de platit la stat, uniforme, etc
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
ar fi ultima afacere de pe lumea asta la care m-as baga e frumos sa dormi acasa cu capul pe pernutza ta si nu sa stai cu ochii pe monitorul care-ti supravegheaza usa de la intrare iar legat de faptul ca as avea angajati ,cine ma cunoaste stie ca salariul dat de mine nu ar fi cel minim ![]() am avut firma nu in domeniul asta si angajatii au fost dintre cei mai bine platiti din domeniul respectiv si la timpul respectiv
|
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 Location: Bucicuresti | Uau
Pitbullu uau daca un agent de paza ca tine lua la doar 18 ore pe sapt asa de mult adica 22 mil...hmmm...no comment...ar trebui ca un inginer sa zicem sa aiba cel putin 40 mil indiferent pe unde ar lucra... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |