![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Urmatoarea comanda eastbay.com se da pe data de 9 sau 10 februarie , in functie de cand imi ajunge prezenta comanda care ar trebui sa fie ajunsa in jur de data de 05 , sper ca ati inteles cat de cat si nu v-am incurcat prea mult Comanda poate pleca si mai devreme daca lucrurile decurg mai mult decat bine Last edited by just_b; 30-01-2007 at 20:48.. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
bobitza...mancate-ar tata...te astept de mult....sunt sorin din apusului(acu stau in valea lunga.....ma sti tu)vreau sa comand si yo cate ceva...te PUP si vorbim...pe mess...sau ne intalnim ...bafta multa....nr meu e 0724.116.554
__________________ Cel mai mare risc in viata, e sa nu-ti asumi nici unul!!! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Urmatoarea comanda pe data de 15 , cel tarziu 16 , bani normal ii strang pana pe 14 seara , loc unde sa ne intalnim : ori la unirii ori se poate veni unde stau eu. Cealalta jumate a pachetului pe care trebuia sa o ridic o voi ridica maine ,asta daca nu va aparea vreo surpriza , pachetul oricum cica este in vama . Multumesc pt intelegeri si pt orice neclaritati dati-mi add sau 0726671413 (boby)
| |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
O sa il rog pe dess sa posteze dupa ce isi ridica si produsele care le mai are de ridicat , am un cont la raifeisen si poti sa pui banuti acolo daca e , produsele cand vor veni o sa ma intalnesc eu cu prietenii tai sa le dau lor asta daca ai incredere in ei , daca nu o sa dau eu o fuga pana la vreo posta sa le trimit catre tine .
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Am fost la vama da' nu am putut sa le ridic azi,din pacate cred ca pe joi sau sau vineri cel tarziu zic eu , dess o sa ai si restu de produse atunci ... sorry de incurcatura daca am creat vreuna si s-ar putea sa mai intarzii cu urmatoarea comanda cateva zile ca nu vreau sa incurc treburile , poate pe marti ... sorry inca o data da' cateodata nu depinde de noi , oricum sper ca nu am iesit prea mult din tipare sau din termen . Am inceput sa strang banii pt urmatoarea , locuri limitate . Multumesc pt intelegere .
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Comisionul tau este de 5 $ pe pachet?Si in 2 saptamani ajunge sigur paketu ?????Astept raspuns,sal.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |