![]() |
| | #563 (permalink) | ||
|
Salut , imi pare rau , nu ii pot comanda , suma este prea mare si mai sunt si exclusi din discount , nu fac nici o afacere , ms pt. intelegere . Next order , marti 20 Octombrie , comision 5$/produs . Cei cu comenzi mari pot negocia .
__________________ Comenzi Eastbay si orice alt site din America . Contact : 0720870780 YM! : pchioru Last edited by just_b; 16-10-2009 at 17:35.. | |||
|
| | #565 (permalink) | ||
|
Da , este cel din primul post , pentru prodsele care sunt excluse din discount o sa iau 10$ comision incepand cu comanda de marti , ms pt intelegere . Next order , marti 20 Octombrie , comision 5$/produs . Cei cu comenzi mari pot negocia .
__________________ Comenzi Eastbay si orice alt site din America . Contact : 0720870780 YM! : pchioru | |||
|
| | #568 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Quote:
| ||
|
| | #572 (permalink) | ||
|
@pacha - am tot stat pe mess , probabil mi-ai dat comanda pana acum , mai dau una joi daca nu mi-ai dat , suna-ma 0720870780 sau 0762917454(bogdan) @2Fst4U-man , ai pm , daca e prea tarziu , mai dau una joi . Ms . @s3bi - am adaugat la comanda Pigbrother de treaba ca de obicei
__________________ Comenzi Eastbay si orice alt site din America . Contact : 0720870780 YM! : pchioru | |||
|
| | #576 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Vreau si eu una pereche adidas Originals Gazelle II, adica astia : adidas Originals Gazelle II - Men's - Navy/white Marime 10 US. Daca imi poti spune te rog cand faci urmatoarea comanda si cam cat dureaza sa ajunga, ar fi perfect. Si inca o chestie, ca sa iti trimit banii, contul ala e in RON sau USD ? Oricum ar fi, trimite-mi te rog numele titularului pe PM, imi trebuie la transferul online. Sau daca merge sa depun banii direct in cont, si nu e nevoie de numele titularului, atunci sa stiu macar daca e RON sau USD. Multumesc | ||
|
| | #577 (permalink) | ||
|
Ms Ramona , sa le porti ca'n basme Alexandrus , comisionul pentru adidasii aia o sa fie de 10$ pentru ca sunt exclusi din discount . Contul este in USD si este pe numele meu , Orleanu Bogdan . Urmatoarea comanda Luni 2 Noiembrie . Comision 5$/produs .
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |