![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
salutare ![]() comanda din 22 ianuarie a venit marti cei care se stiu vinovati ii astept cu un mail ![]() deci de retinut ca aceasta comanda a AJUNS IN 12 zile mai departe...am sa ii rog p cei care vor sa stie care este situatia produselor p care le-au coamanda sa imi dea mail sa le pot raspunde. mii de scuze pt ca nu am mai apucat sa anuntz din propria initiativa p toata lumea dar este sesiune si..nu am avut cand ma revansezmultumesc inca o data pt sustinere si nu daca cumva uit..imi aduceti aminte :P pentru comanda din 12 FEBRUARI banutzii se primesc inclusiv LUNI aceasta fiind spuse va urez o saptamana placuta
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
azi va mai astept cu banutzii pt comanda pana in ora 20. ms mult :P
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
rog pe toti cei care au facut comanda luni..si d acum inainte p orice care va face comanda la mine sa imi dea un mail joi sau vineri sa intrebe c produse au intrat in comanda. ms ![]() Va astept la urmatoarea comanda..binenteles..LUNI 19 FEBRUARIE. BANII PANA LUNI INCLUSIV
|
| | #25 (permalink) | ||
|
salut as dori sa stiu cat m-ar costa aceste doua produse te rog 1) - product 34279509 ( sunt de dama si nr ar trebui sa fie 8,5 adica 40) 2) - product 11002124 (sunt barbatesti si nr ar trebui sa fie 10 ,adica 44) daca esti amabil verifica tu te rog daca astea sunt numerele si spune-mi si pretul multzam'
__________________ fara poezie...,viata e pustiu... | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
a venit azi comanda d p 29 ianuarie ![]() am sa va rog sa imi dati comenzile si p mail..sa va pot da si formularul p care il veti completa neaparat.
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | salut preturile sunt 39.99 si 54.99 la care adaugi comision 5*2 produse. eu am un tabel pt puma..si la marimea 40 ai nevoie de 9 pt femei. marimea 8.5 corespunde marimii 39. datele astea sunt luate chiar d p o cutie d adidasi puma. t rog sa imi dai mail sa imi ceri formularul c trebuie completat. ms
|
| | #31 (permalink) | ||
pt comanda de luni banutzii si comenzile pana luni dupa masa :P. pt cei cu comenzi invididuale discutam separat
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Am Sa Dau In Continuare Niste Explicatii Foarte Utile Celor Care Comanda La Mine Asta Pt A Ne Usura Munca ![]() Raspusurile La Mailurile Voastre Vor Veni Cel Mai Probabil In Fiecare Weekend Pt Ca Atunci Am Si Eu Mai Mult Timp Cei Care Comanda Vor Da La Sf Sapt Care Preceda Comanda Un Mail In Care Vor Avea Subiect: Confirmare Comanda Xx.xx.2007 Unde Xx Se Inlocuieste Cu Data Si Unde Vor Afla C Produse Au Intrat In Comanda. Dupa Inca O Sapt Vor Mai Trimite Un Mail Cu Suviect: Confirmare Plecare Comanda Xx.xx.xxxx Unde Vor Afla C Produse Au Plecat Din Sua. Pt Ca Stocul Este In Continua Miscare Pot Fi Produse Care Sa Intre In Comanda Dar Care Nu Vor Fi Expediate. Cei Care Primesc Mailul De Confirmare De La Mine Sa Stie Ca: V-inseamna Produs Intrat In Comanda X-inseamna Produs Care Nu A Intrat In Comanda Din Diferite Motive(de Retinut Ca Interesul Meu Este Sa Intre Produse In Comanda..nu Sa Pice. Orice Discutie D Genu: "frate Dar Produsul Este P Site !!"-> Este Inutila..pt Ca Site-ul Se Actualizeaza Mai Greu Si Nu Mereu Cum Trebuie) VLOW-inseamna Produs Care A Intrat In Comanda Dar Este In Cantitate Foarte Mica Pe Stoc. Exista Sanse Ca Aceste Produse Sa Nu Plece Din SUA. Cei Cu Comenzi Individuale Trebuie Neaparat Sa Urmeze Pasii Sugerati De Mine. In Caz Contrar Nu Vor Reusi Sa Aduca Comenzile In Tare In 2-3 Saptamani. In Acest Moment Cred Ca Fac Cele Mai Rapide Comenzi. Insa Daca Cumva Vor Exista Probleme..voi Incerca Sa Anuntz Din Timp Eventuale Intarzieri. Asa Cum Am Mai Zis Voi Oferi Comision 0$ Celor Care Asteapta O Comanda Mai Mult D 30 D Zile. De Retinut Ca Nu Accept Comenzi Fara Sa Se Fi Completat Formularul Meu Si Fara Sa Am Confirmarea D Plata Atasata. Cam Atat Pt Moment..sper Ca Situatia Sa Se Limpezeasca Pt Toata Lumea Weekend Placut ..c A Mai Ramas Din El
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Adaug Faptul Ca Vor Exista Momente In Care Veti Ramane Cu Bani La Mine Rezultati Din Produse Nevenite. La Cerere Pot Inapoia Acesti Bani Sau Puteti Face O Noua Comanda Daca Optati Pt O Noua Comanda Neaparat Specificati In Mail Din C Produse Au Rezultat Acei Bani Care Sunt La Mine Si Din Ce Comanda.
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Observatie !!!! Mailurile Cu Confirmarea De Comanda Si Cea D Plecare Se Dau La O Saptamana Respectiv Doua Saptamani Din Momentul In Care Am Dat Eu Comanda. Mailul De Comanda Va Contine La Subiect: Comanda Data Xx.xx.2007
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Salut!
Hai ca va sar eu in ajutor..... @ andr3....Te intalnesti cu Dan la el acasa si ii dai banii....cam atat @ Saw.....Pretul final este reprezentat de pretul de pe site al produsului + comision (care variaza 4-5$)..atat..Bafta! Pentru toti cei care sunt noi pe aici,daca mai este nevoie sa o spun...Dan e super de incredere...si face cele mai tari comenzi Eastbay de pe aici.....referindu ma aici la timpul in care ajung produsele si tarifele....Numai Bine | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
multumesc de ajutor
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |