![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
O sa am o gramada de comenzi pt tine dar deocamdata mai astept... nu am incredere sa fiu sincer... toate feedbackurile care le ai sunt de la alte conturi ale tale... cand o cumpara cineva serios si revine cu feedback pozitiv atunci o sa ai si de la mine o comanda serioasa.
| |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
stii c nu inteleg eu..daca ai atat d multe comenzi..dc nu le dai prin alcineva ? si mai mult..postezi cum ca mi-as da feedback singur..nu stiu de unde stii u ca toate persoanele de aici sunt de fapt clone ale mele..dar daca aflii te rog sa ne zici si noua. nu de alta dar sunt si alte persoane care citesc ce scriem noi si tu fara sa stii care e treaba faci niste afirmatii care imi afecteaza credibilitatea. daca nu ai incredere esti liber sa alegi p cine vrei. e un forum foarte mare. daca insa vrei sa faci afaceri cu cea mai mare placere n vdm..discutam..iti arat tot c vrei ca sa vezi ca nu sunt aici p forum sa imi bat gura degeaba. daca insa nu vrei sa colaboram t rog respectos sa nu mai postezi aici. o zi buna
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei Last edited by eastbay_comenzi; 21-02-2007 at 22:55.. | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
salut. scuzele mele. sigur dormeam si cand dorm..nu prea am cum sa raspund la telefon.oricum ai pm d la mine o zi buna
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | ANUNTZ SCUR SI IMPORTANT !!! DEOARECE NU DORESC SA MA AGLOMEREZ SI NU DORESC CA TIMPUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR SA SUFERE VOI FI NEVOIT SA APLIC O MARIME A COMISIONULUI DE 1$ INCEPAND CEL MAI PROBABIL DE LA INCEPUTUL LUNII VIITOARE !!! CEI CU COMENZI INDIVIDUALE NU VOR FI VIZATI DE ACEASTA CRESTERE. SUNT FOARTE MULTUMIT DE NUMARUL CRESCAND AL COMENZILOR INDIVIDUALE SI VOI FACE TOT POSIBILUL SA II MENTIN MULTUMITI PRIN SERIOZITATE SI RAPIDITATEA LIVRARILOR PE ACTUALII SI PE VIITORI MEI CLIENTI !!! cam atat pt moment. ![]() super zi va doresc tuturor
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
, am vb aseara la telefon. Am o comanda de vreo 25 de produse care vreau sa o dau cat mai repede. Stiu ca esti ocupat dar poate reusesti macar pe luni sa faci loc si pt mine Mai vb in weekend eventual. Pa pa
| |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | SAPTAMANA CARE VINE VOI DA NUMAI COMENZI INDIVIDUALE INCEPAND DE MIERCURI !!! in weekend voi raspunde mailurilor legate de comenzile care s-au facut saptamanile trecute.
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
am raspuns la cei care au dat mail pt a afla in c stare sunt comenzile lor. saptamana asta doar comenzile individuale si unele produse pe care le am eu datorie. NEOFICIAL COMANDA URMATOARE VA FI LUNI. DECI DE LUNEA VIITOARE INTRAM IN NORMAL. NU MODIFIC INCA COMISIONUL PT NIMENI
|
| | #53 (permalink) | ||
|
In atentia clientilor lui Dan, SAW a spus ca suntem neseriosi si pe deasupra, a spus ca suntem clone ![]() SAW nu pot sa-ti spun decat ca te-ai inselat si in privinta lui Dan si in privinta clientilor care au postat aici. Dane, am o intrebare pentru tine. Care e schema cu produsele care nu intra in comanda, nu-s pe stoc in momentul ala sau ce ? Se poate ca saptamana viitoare sa faci comanda petru acelasi produs si sa-l si primesti ? asta in cazul in care vrei neaparat un produs, sa faci coamanda pentru el pana-l au aia Sau cum sta treaba ? | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
astept un mail de la tine cat de rpd poti @ baron_4immer@yahoo.com ..
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | salut. ai pm d la mine
|
| | #60 (permalink) | ||
motivele pt care un produs nu ajunge sunt: -probleme de stoc. aici sunt produse care dispar d p site..si produse care vor mai fi actualizate -back order. produse care sunt la vanzare dar nu sunt p stoc. aceste produse se trimit la cumparator cand sunt primite in stoc. in romania evident ca nu se trimit . varianta pt a putea comanda este sa se refaca comanda dupa o saptamana sau cand se anuntza ca vor fi p stoc produsele.-din pacate trebuie sa zicem ca se mai si fura unele produse. cand asta se intampla..subsemnatul rezolva situatia si comanda iar produsul ![]() cam atat. toate cele bune
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |