![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
stai linistit ca vei primit mailul cu formularul atasat in weekend. nu e nici o graba
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | a venit comanda data p 9 februarie.
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Au Venit Comenzile Din 5 Februarie Si 9 Februarie Si Cateva Produse Din Comanda Din 12. Restul Din Comanda D P 12 Februarie Marti-miercuri Saptamana Viitoare. Dupa Cum Vedeti Timpul De Livrare Variaza Usor Dar Ne Incadram Bine In Program. Saptamana Viitoare Comanda Se Face Miercuri. Comision 5 $
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | INTR-ADEVAR AM FACUT O MODIFICARE. AM MUTAT COMANDA IN ZIUA DE MIERCURI PENTRU A PUTEA A NU MA AGLOMERA SI PT A EVITA EVENTUALE INTARZIERI. MAI SUNT NISTE COMENZI DE SAPTAMANA TRECUTA CARE INCA NU AU PLECAT DIN SUA. nu am citit toate mailurile insa la momentul asta cred ca mai sunt locuri
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | COMENZI INDIVIDUALE DOAR PE SFARSITUL SAPTAMANII . VALABIL SAPT ASTA!!!
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
nus daca am apucat sa vb. daca da e ok..daca nu..sa stii ca nu mai am nici un loc liber. dar mai este si saptamana viitoare:P
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | INTRE TIMP DE SAPTAMANA TRECUTA AM MAI PRIMIT COMENZILE DIN 16 si 17 februarie si inca o parte din cea de pe 12. chiar sunt curios cum draq au trimis astia pachetele. presupun ca iar au asteptat cateva zile ca sa vada daca mai dau comanda pt a face un sg transport. c muisti
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Miercuri AM PRIMIT COMANDA DE P 12 IANUARIE. INTARZIERE EVIDENTA SI SCUZE DE LA EASTBAY PT O ASA ZISA BALBAIALA .Eu abia aseara am ajuns in Bucuresti asa ca va cer scuze pt ca am mai pierdut 2 zile dar..am avut de dat un examen . Pentru cunoscatori..A-ul ! ![]() Multumesc pt intelegere. sunteti cei mai tari !!! n vdm la urmatoarea comanda iar celor care nu le raspund..rog sa revina cu mail. nu e vina mea insa primesc f multe mailuri si nu imi ajung toate in inbox. Take Care
|
| | #80 (permalink) | ||
|
salut, vreau si eu 1 loc in urmatoarea comanda. Ti-am dat add pe messenger dar inca nu ai intrat.
__________________ Nici eu nu mai cumpar de la PC Garage. Povestile horror complete aici: Cazul "Agariciul cu barbă" , "Canci" garantie la PC Garage , Hoţie la drumu' mare !!! -->>TU<<-- ce motiv mai ai sa cumperi? Dă pe goarnă si scoate-i pe minus!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |