![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | VA SALUT !!! URMATOAREA COMANDA CEL MAI DEVREME MIERCURI 14 MARTIE DACA NU CHIAR VINERI . in functie de timpul d care dispun si de cat d rpd se strang banutzii decid ziua exact. imi cer scuze daca nu apuc sa intru asa des pe mesenger insa in timpul zilei mai si muncesc. primesc multe mailuri..si va rog pt orice nelamuriri..sa da-ti un mail. imi e mult mai simplu sa raspund organizat decat sa intru online..si sa imi apara in fatza ochilor 30 d ferestre instant..fiecare cu problema lui ![]() nu ma intelegeti gresit..fiecare are problema lui..insa voi sunteti 100 eu sunt doar unu ![]() acestea fiind zise..sper ca nu v-au dat lacimile si n vdm la comanda urmatoare :P
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
Salut ce mai aude cu comanda din 19.02 si cu cea de miercurea trecuta?
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Si pret/comisioane alea alea? Sau faci comenzi pe gratis?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
citeste in urma P@TRYK
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
NEATZA DRAGILOR SE face ca..nu am avut net..sau a mers de cacat. Am deschis acum mailul..100 d mesaje noi..am inceput sa plang ![]() Pentru vineri...nus cate locuri sunt..stiu ca am si o individuala. Dar sper sa rezolv p toata lumea. Maine astept comenzile date p 19 sa le ridic..asa ca tineti-mi pumnii ![]() ceao
__________________ CELE MAI RAPIDE COMENZI EASTBAY ZILNICE !!! + SINGURELE COMENZI CU COMISION NEGOCIABIL Telefon: 0723410452 YM: eastbay_comenzi / Locatie: Lacul Tei | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
a adus de ieri suna`l daca ai produse la el
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | AU VENIT COMENZILE DIN SAPTAMANA 19-27 inclusiv. va cer scuze voua celor care ati fost anuntzati ca v-am amanat comenzile din lipsa d locuri insa si comenzile voastre au venit la timp. nu va ascund faptul ca este foarte posibil sa se mai intample. oricum va voi anuntza p mail sau telefonic. AICI NU INTRA IN DISCUTIE CEI CU COMENZI INDIVIDUALE EI AVAND PRIORITATE LA COMENZI. Una peste alta feedback-ul suna asa: am o comanda care a facut 4 saptamani si inca 3 comenzi care au facut intre 16 si 20 de zile. Va multumesc pt sustinere! sunteti cei mai tari si apreciez foarte mult ca va purtati ca niste profesionisti.
|
| | #95 (permalink) | ||
|
chiar daca a avut o mica intarziere tot super ok s`au puratat ambii baieti Recomand cu cea mai mare placere
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Salut, Privind comanda din 7 martie ,mai ai vreo veste ? :P Ti-am dat si mail. Sal.
__________________ Nu te lasa condus, nu ai de ce s-admiti, ai o sansa-n viata, in fata, invata sa profiti.. Alex DJay™ Enterprises & Entertainment unltd., Bank Account: RO57INGB0000999901606302 | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
si de la mine ai mail in leg cu comanda de pe 7 Cat despre urmatoarea comanda romeo zicea ceva de luni seara parca
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |