![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Transport Diverse ! Cele Mai Mici Preturi !
Transport ORICE ! ORIUNDE ! ORICAND ! La cele mai mici preturi GARANTAT. Am doua dube de 3,5t dimensiuni : h=1,70; L=4,70; l=2.00 m SUPER OFERTA Curse Bucuresti 60-95 ron si negociem si pentru provincie.![]() tel: 0721081878 0766288482 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
nu am mai facut curse de acest gen, nu cunosc preturile , spune-mi cat esti dispus sa dai si imi fac si eu socotelile si daca ne intelegem facem cursa. Eu as putea sa merg luna viitoare acum depinde cand ai nevoie. Masina nu are licenta de transport dar daca sunt lucruri personale banuiesc ca nu e o problema.Daca vrei ne putem intalni sa vb fata in fata sa vezi si masina... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
poate ai prieteni care au nevoie de transport ,pana atunci,stiu si eu poate mai isi cumpara mobila sau orice daca auzi pe cineva nu ezita sa le spui , iti spui cele mai mici preturi si seriozitate maxima daca ma recomanzi cuiva iti garantez ca o sa fie super multumit si de pret si de servicii .. Anuntul ramane valabil si cand te muti sa imi spui, daca ai nevoie si de oameni pt incarcare si descarcare se rezolva. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |