![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Aduc pe comandă multe modele de la; NIKE:Air Max 95,97,TN, 180 şi 360,Shox,Jordan 1-21,Dunk and soocer ADIDAS:35TH Anniversary,Adicolor,T-Mac , Garnett and soocer Prada, Gucci , Bape, IceCream , Timberland, Louis Vuittion, Christian Dior Produse damă: Boots and Handbags Vizitaţi my home page
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." Last edited by Blondu; 16-01-2007 at 15:56.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
interesat... ( comand intre 30-50 prod pe eastbay la fiecare comanda.. de 2 ori pe luna.. ) astept pe PM o oferta ce sa ma tenteze.. si sa-ti creasca volumu la portofel ..
__________________ click pentru adidasi : http://forum.computergames.ro/115-in...-puma-etc.html PARFUMURI ENGROSS :http://forum.computergames.ro/133-ac...-pret-bun.html | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Iar ca sa ajungi la my homepage:click stinga pe nick-ul meu si iti apare o fereastra unde ai sa gasesti,printre altele ,si ''Visit BLONDU's homepage'' Nu am voie sa fac reclama prin link-uri directe in posturi Sau click pe Aduc pe comanda adidasi de cea mai buna calitate din semnatura Iar timpul in care ajunge comanda...este discutabil,comanda aceasta am dat-o pe 05.01 ( a trimis-o 08)si trebuiau sa vina 3 pachete, unul a venit TNT la usa pe 12.01 cu el ,celelalte 2 ...am sunat astazi la TNT si mi-a spus o gagica ca ''Sunt inca in vama'' , pai cum mai tanti din 3 unul il aduci dupa 4 zile si 2 le tii in vama inca o saptamina? de ce? Dadea din colt in colt ca nu stia ce sa spuna,miine le trimite Asa ca la capitolul venit comanda...traim in Romania @pimpus , ai PM
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." Last edited by Blondu; 17-01-2007 at 22:35.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pe astia: http://www.pickyourshoes.com/athleti...posite3_bg.htm , i-ai putea aduce? Un 44-45 (10 1/2 - 11) m-ar interesa.
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
@Silver sorry,nu @Mendex spune-mi ce te-ar interesa,site-ul este ''in constructie'' mai am de adaugat pe acolo dar ...nu prea am timp
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
NOU, de astazi blugi,Red Monkey,Evisu si hanorace Bathing Ape
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
De astăzi şi şepci,Bape,TN,G-unit. Din păcate preţul îl aflu abia luni
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Nou, cîteva modele de la PUMA
|
| | #12 (permalink) | ||
|
^^
|
| | #14 (permalink) | ||
| http://www.shoes.com/product.asp?p=5...t_id=EC1007997 asa ceva poti sa aduci? daca da la ce bani?
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
@ shaolin si pm @reIxx sorry,nu De astazi şi tricouri,Bape şi Lacoste
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ai pretul la fiecare produs in parte si pe site.80 lei Marimi aduc ...ce vrei tu:M,L,XL,XXL
|
| | #18 (permalink) | ||
|
up, si sunglasses de azi
|
| | #19 (permalink) | ||
|
up
|
| | #20 (permalink) | ||
|
De astăzi şi echipament sportiv, şort+tricou PS.Anumite poze se văd distorsionat pe site=Save as...
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." Last edited by Blondu; 29-01-2007 at 09:54.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |