![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Bla bla bla...eu nush d c americanii astia sunt asa d enervanti.cre k au ei stilu ala de superioritate>>>>MA SCOT DIN SARITE!!! iar pentru cei care au dubii si se chinuie sa-l intrebe pe americanu asta...terminati-o lume! scrie chiar pe citul d unde sunt produsele ca nu fac transporturi internationale(ma asteptam sa stie cei care s-au chinuit sa-i scrie lu' ala in engleza)Toata chestia este k babanu are p cineva in US care-i trimite produsele in ROM! daia se percepe si un coision! eu ma pregatesc sa mai dau o comanda si ma declar foarte multumit de babanu' si de produsele pe care le luam prin intermediul lui! asa k SUCCES IN CONTINUARE BABANU'!!!
| ||
|
| | #182 (permalink) | ||
| Quote:
numai bine! p.s.: comanda de ieri a fost lansata....nu au fost probleme cand am adaugat in cosuletz...asteptam confirmarea ! o sa postez diseara si confirmarea comenzii din data de 16.04.07 ! numai bine!
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #184 (permalink) | ||
| Anunt Important !!!
Din comanda de pe 16.04.07 nu o sa vina un singur produs : T.M.-Angel for men (am vorbit cu clientul ... sorry,a iesit de pe stoc) !Restul produselor vin !!! ![]() Sorry ca nu v-am anuntat mai devreme,dar nesimtitii nu au trimis confirmarea mai repede ![]() si acum partea grea : Deoarece nr. de parfumuri pe comanda creste de fiecare data,nu mai am posibilitatea financiara de a da comenzile fara avans (cum am facut pana acum)! De acum inainte,se va achita un avans (30%/50%/100% ... cum doreste clientul ),intr-un cont de RON la BRD sau Banca Transilvania (urmeaza si un cont in USD )! Un al 2-lea motiv pentru care fac asta,este pentru ca mi-am luat ceva tzepe pana acum.....am produse neridicate (de 2 saptamani) de aprox. 6 milioane si nu mai dau nici de respectivii clienti (nu sunt de pe forum)... TOTUSI ,PENTRU CLIENTII NOI CARE INCA NU SUNT SIGURI DE SERIOZITATEA MEA(sau cei care nu au bani cand se da comanda,dar pot face rost in decursul a cateva zile) ,VOI MERGE PE ACELASI PRINCIPIU,ADICA FARA AVANS !!! Celor care doresc sa comande, le voi da contul in care trebuiesc depusi banii ... pentru a aigura o cursivitate cat mai mare a comenzii,va rog sa NU asteptati pana in ultima ora sa-mi trimiteti banii! Daca nu as proceda astfel,ar insemna sa limitez comenzile saptamanale la aprox.35-40 de parfumuri ... nu cred ca doreste careva sa fie amanat cu comanda de pe-o saptamana pe alta ... GARANTIE : Un forum cu cateva zeci de feedback-uri/pareri/comentarii ale clientilor mei !!! Treaba cu copia de buletin nu mai tine....nu vrea sa ma trezesc cu cateva credite facute "DOAR cu buletinul" ! )Cei care nu vor fi multumiti de produse (pana acum nici unul),le voi returna banii fara nici un fel de discutie !!! multumesc pentru intelegere ! numai bine!
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #187 (permalink) | ||
|
ok. am sa adaug si fraza urmatoare : Pentru cei din Bucuresti (care nu au chef sa depuna banii prin banca ), se pot intalni cu colegul meu Marius care sta undeva prin zona Tei !@dess -o sa pun in curand produsele ,dar nu aici pe thread,ci AICI !
|
| | #188 (permalink) | ||
| Confirmare
Am primit confirmarea pentru comanda de saptamana aceasta (23.04.07) ! Au fost vreo 3 produse iesite de pe stoc .... am vorbit cu clientii repectivi si le-am inlocuit cu alte produse, astfel incat sa vina odata cu celelalte (i hope ) !Deci,daca nu ati fost contactat,insemana ca produsele voastre nu au iesit de e stoc !!! ![]() Urmatoare comanda : LUNI Numai bine!
|
| | #189 (permalink) | ||
|
Comanda de pe 16.04.07 nu a sosit inca .... MIERCURI ma duc la vama(luni si marti nu e deschis...deh ... 1 MAI ) ! Urmatoarea comanda : LUNI ! Va doresc distractie placuta in acest weekend prelungit !!!
|
| | #192 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2006 |
vreau si eu asta pt com de maine:http://www.bigdiscount.com/fragrance...en&gender=M,vb pe mess.
| ||
|
| | #193 (permalink) | ||
|
ok.am vorbit cu toata lumea ![]() va tin la curent ! numai bine!
|
| | #194 (permalink) | ||
| http://www.bigdiscount.com/fragrance...er=search.php# Eau De Toilette Refill Spray 3.4 Oz $43.95.Trece-ma si pe mine cu 1 buc.
__________________ "I'm the judge, the jury and execution..." | |||
|
| | #196 (permalink) | ||
|
@bubutzu : te-am bagat in comanda vorbim ![]() @triple_x30 : am vorbit pe mess ... esti primul clinet de pe forum care beneficieaza de promotia "AL 10-lea PARFUM COMANDAT (PER TOTAL) ,NU VA AVEA COMISION !" bafta !@everybody else : Comanda a fost lansata ...asteptam confirmarile ![]() numai bine ! p.s. : NEXT ORDER -LUNI !
|
| | #197 (permalink) | ||
|
sal,vreau si eu un versus uomo, adica asta : http://www.bigdiscount.com/fragrance...b=men&gender=M testerul de 22.99 USD ca EDT nu mai au pe stoc. Ti-am dat si pe mess comanda Astept un raspuns.Merci | |||
|
| | #198 (permalink) | ||
| Quote:
am vorbit ...esti pe val !numai bine!
|
| | #200 (permalink) | ||
|
Comanda din data de 16.04.2007 o voi ridica maine ...sorry de intarziere ![]() S-ar putea ca vineri sa apara si comanda din data de 23.04.2007 ![]() Va tin la curent ! Urmatoarea comanda - LUNI ! Numai bine !!! P.S. : Cel care a trimis banii in contul BRD,dar a uitat sa-si treaca numele, il rog sa-mi raspunda (din valcea au fost trimisi banii...) !
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |