Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 23-04-2007, 19:28   #181 (permalink)
Registered User

Bla bla bla...eu nush d c americanii astia sunt asa d enervanti.cre k au ei stilu ala de superioritate>>>>MA SCOT DIN SARITE!!! iar pentru cei care au dubii si se chinuie sa-l intrebe pe americanu asta...terminati-o lume! scrie chiar pe citul d unde sunt produsele ca nu fac transporturi internationale(ma asteptam sa stie cei care s-au chinuit sa-i scrie lu' ala in engleza)Toata chestia este k babanu are p cineva in US care-i trimite produsele in ROM! daia se percepe si un coision! eu ma pregatesc sa mai dau o comanda si ma declar foarte multumit de babanu' si de produsele pe care le luam prin intermediul lui! asa k SUCCES IN CONTINUARE BABANU'!!!

sucre is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 12:25   #182 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Quote:
Originally Posted by sucre View Post
Bla bla bla...eu nush d c americanii astia sunt asa d enervanti.cre k au ei stilu ala de superioritate>>>>MA SCOT DIN SARITE!!! iar pentru cei care au dubii si se chinuie sa-l intrebe pe americanu asta...terminati-o lume! scrie chiar pe citul d unde sunt produsele ca nu fac transporturi internationale(ma asteptam sa stie cei care s-au chinuit sa-i scrie lu' ala in engleza)Toata chestia este k babanu are p cineva in US care-i trimite produsele in ROM! daia se percepe si un coision! eu ma pregatesc sa mai dau o comanda si ma declar foarte multumit de babanu' si de produsele pe care le luam prin intermediul lui! asa k SUCCES IN CONTINUARE BABANU'!!!
intr-un fel ii dau dreaptate....deoarece desi este scris pe site ca nu trimit marfa decat in US,romanu vine si intreaba "trimiti si in romania ???" ...asta e !

numai bine!

p.s.: comanda de ieri a fost lansata....nu au fost probleme cand am adaugat in cosuletz...asteptam confirmarea !

o sa postez diseara si confirmarea comenzii din data de 16.04.07 !

numai bine!
DETALII PE HOME PAGE !!!

babanu' is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 15:03   #183 (permalink)
Registered User

ma bagi s pe mn la comanda d lunea viitoare.
ai pm cu produsele.
vorvim cand intrii p mess

sucre is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 21:09   #184 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Anunt Important !!!

Din comanda de pe 16.04.07 nu o sa vina un singur produs : T.M.-Angel for men (am vorbit cu clientul ... sorry,a iesit de pe stoc) !
Restul produselor vin !!!
Sorry ca nu v-am anuntat mai devreme,dar nesimtitii nu au trimis confirmarea mai repede

si acum partea grea :

Deoarece nr. de parfumuri pe comanda creste de fiecare data,nu mai am posibilitatea financiara de a da comenzile fara avans (cum am facut pana acum)!
De acum inainte,se va achita un avans (30%/50%/100% ... cum doreste clientul ),intr-un cont de RON la BRD sau Banca Transilvania (urmeaza si un cont in USD )!
Un al 2-lea motiv pentru care fac asta,este pentru ca mi-am luat ceva tzepe pana acum.....am produse neridicate (de 2 saptamani) de aprox. 6 milioane si nu mai dau nici de respectivii clienti (nu sunt de pe forum)...
TOTUSI ,PENTRU CLIENTII NOI CARE INCA NU SUNT SIGURI DE SERIOZITATEA MEA(sau cei care nu au bani cand se da comanda,dar pot face rost in decursul a cateva zile) ,VOI MERGE PE ACELASI PRINCIPIU,ADICA FARA AVANS !!!
Celor care doresc sa comande, le voi da contul in care trebuiesc depusi banii ... pentru a aigura o cursivitate cat mai mare a comenzii,va rog sa NU asteptati pana in ultima ora sa-mi trimiteti banii!
Daca nu as proceda astfel,ar insemna sa limitez comenzile saptamanale la aprox.35-40 de parfumuri ... nu cred ca doreste careva sa fie amanat cu comanda de pe-o saptamana pe alta ...
GARANTIE : Un forum cu cateva zeci de feedback-uri/pareri/comentarii ale clientilor mei !!! Treaba cu copia de buletin nu mai tine....nu vrea sa ma trezesc cu cateva credite facute "DOAR cu buletinul" ! )
Cei care nu vor fi multumiti de produse (pana acum nici unul),le voi returna banii fara nici un fel de discutie !!!

multumesc pentru intelegere !

numai bine!
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 24-04-2007, 22:57   #185 (permalink)
Registered User

bubutzu's Avatar

Clientii mai vechi trebuie sa dea si ei avans?Nu e vorba de bani..dar mi-e peste mana sa ma duc la banca..parca e mai usor sa ii dau banii lu' Mariusica

bubutzu is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 23:01   #186 (permalink)
Registered User

dess's Avatar

ce produse ai neridicate?
poate ar fi indicat sa le pui aici poate te mai scapam noi de ele.....

dess is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2007, 00:00   #187 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

ok. am sa adaug si fraza urmatoare :
Pentru cei din Bucuresti (care nu au chef sa depuna banii prin banca ), se pot intalni cu colegul meu Marius care sta undeva prin zona Tei !

@dess -o sa pun in curand produsele ,dar nu aici pe thread,ci AICI !
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 26-04-2007, 18:07   #188 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Confirmare

Am primit confirmarea pentru comanda de saptamana aceasta (23.04.07) !
Au fost vreo 3 produse iesite de pe stoc .... am vorbit cu clientii repectivi si le-am inlocuit cu alte produse, astfel incat sa vina odata cu celelalte (i hope ) !
Deci,daca nu ati fost contactat,insemana ca produsele voastre nu au iesit de e stoc !!!

Urmatoare comanda : LUNI

Numai bine!
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 27-04-2007, 17:51   #189 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Comanda de pe 16.04.07 nu a sosit inca .... MIERCURI ma duc la vama(luni si marti nu e deschis...deh ... 1 MAI ) !

Urmatoarea comanda : LUNI !

Va doresc distractie placuta in acest weekend prelungit !!!
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 28-04-2007, 17:17   #190 (permalink)
Banned

as mai vrea sa dau o comanda pt luni....vb pe mess!

triple_x30 is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2007, 21:48   #191 (permalink)
Registered User

salut, pentru luni imi pui si mie 2 parfumuri:
1. Acqua Di Gio Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER
$49.95
2. Givenchy Blue Label Eau De Toilette Spray 3.4 Oz $35.95

merci!

popescumarian is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2007, 20:58   #192 (permalink)
Banned

vreau si eu asta pt com de maine:http://www.bigdiscount.com/fragrance...en&gender=M,vb pe mess.

Old 29-04-2007, 22:09   #193 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

ok.am vorbit cu toata lumea

va tin la curent !

numai bine!
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 30-04-2007, 02:21   #194 (permalink)
Registered User

bubutzu's Avatar

http://www.bigdiscount.com/fragrance...er=search.php#

Eau De Toilette Refill Spray 3.4 Oz $43.95.Trece-ma si pe mine cu 1 buc.

bubutzu is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2007, 19:23   #195 (permalink)
Banned

mai baga inka ceva la com de azi k sa fac 10 bucatzi de parf....si asa cum ai spus la inceput al 10-lea fara taxe!vb pe mess...tks

Old 30-04-2007, 21:55   #196 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

@bubutzu : te-am bagat in comanda vorbim
@triple_x30 : am vorbit pe mess ... esti primul clinet de pe forum care beneficieaza de promotia "AL 10-lea PARFUM COMANDAT (PER TOTAL) ,NU VA AVEA COMISION !" bafta !
@everybody else : Comanda a fost lansata ...asteptam confirmarile

numai bine !

p.s. : NEXT ORDER -LUNI !
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 01-05-2007, 10:08   #197 (permalink)
Registered User

Cyrus's Avatar

sal,vreau si eu un versus uomo, adica asta : http://www.bigdiscount.com/fragrance...b=men&gender=M

testerul de 22.99 USD ca EDT nu mai au pe stoc.

Ti-am dat si pe mess comanda

Astept un raspuns.Merci

Cyrus is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2007, 21:32   #198 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Quote:
Originally Posted by Cyrus View Post
sal,vreau si eu un versus uomo, adica asta : http://www.bigdiscount.com/fragrance...b=men&gender=M

testerul de 22.99 USD ca EDT nu mai au pe stoc.

Ti-am dat si pe mess comanda

Astept un raspuns.Merci
sal,

am vorbit ...esti pe val !

numai bine!
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 02-05-2007, 11:19   #199 (permalink)
Registered User

semit's Avatar

se aude ceva azi la posta?

semit is online now    Reply With Quote
Old 02-05-2007, 17:28   #200 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Comanda din data de 16.04.2007 o voi ridica maine ...sorry de intarziere
S-ar putea ca vineri sa apara si comanda din data de 23.04.2007
Va tin la curent !
Urmatoarea comanda - LUNI !

Numai bine !!!

P.S. : Cel care a trimis banii in contul BRD,dar a uitat sa-si treaca numele, il rog sa-mi raspunda (din valcea au fost trimisi banii...) !
DETALII PE HOME PAGE !!!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules