![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2023 (permalink) | ||
| Quote:
O zi buna tuturor !!! | |||
|
| | #2024 (permalink) | ||
|
Sustin ce zice emyemil.Omul e foarte corect, deci ?
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #2027 (permalink) | ||
|
Poate e faptul ca a obtine un raspuns de la el e ca jucatul la lotto. Eu de luni astept un mesaj de la el si pana azi nu am primit nimic. Nici nu sunt la prima comanda, la a 3-a, ma stie omul, asa ca nu inteleg motivul. babanu daca vezi asta raspunde si tu la ce ti-am trimis pe pm. | |||
|
| | #2028 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | pt bestever
am vb azi ku babanu si mi-a zis ka a fost plekat pana akum si din akest motiv nu a avut kum sa raspunda pe forum..in seara asta va raspunde la tot ke a primit... babanu daka ai vreo nelamurire asupra komenzii mele astept pm | ||
|
| | #2032 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
da si eu comand de mult timp si sunt multumita ! toate inconvenientele (decalarea comenzilor, schimbarea unui produs etc.) au fost rezolvate, asta e o afacere si ca orice om de afaceri e interesat de bunul mers al ei si implicit de satisfactia clientilor deci ...prea multe fite
| ||
|
| | #2035 (permalink) | ||
|
salut, la ce pret imi aduci 2 bucati de swiss army: Swiss Army Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER by Swiss Army for Men | |||
|
| | #2037 (permalink) | ||
| comanda
se aude ceva de comanda mea?a ajuns in RO?ms
__________________ *1 x2 5200@2,7 ghz ASUS M3N78-EM 2*1gb ddr2 800 A-DATA Vitesta extreme WD 6400AAKS Gainward 9600gt Thermaltake WingsRS Thermaltake tr2*470W *2 A64 x2 4000@2,1ghz asus m2a-vm 2*1gb ddr2 667 corsair WD2500KS sata,Spire Blackfin,Spire jewel 380w | |||
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
salutare, @cor72zdani: am vorbit,esti pe val ![]() @LOLiTU : multumesc si eu ! @galaxico : ai si tu PM ! @dark_mind : ai PM ! @maddog1985: ok .bafta la peste ![]() @emyemil / satiriadis / flightcrank : multumesc pentru sustinere...trebuia sa ma astept la asa ceva...nu e prima oara cand anuleaza comenzi,dupa ce s-au lansat ![]() @semit: esti pe val ![]() @aTThEEnd : asa e si asa imbogatim lista produselor pe stoc ![]() @manimal: 10x !!! @ @BesTEveR : nu stiu daca esti in masura sa-ti dai cu presupusu' despre decizia luata de userul maddog . fiind client mai vechi , credeam ca stii ca sunt baiat serios si-mi fac treaba bine,chiar daca nu raspund la timp la mesaje . am avut o perioada mai dificila,dupa cum am precizat acum cateva posturi, si chiar nu am avut timp sa raspund ...comenzile s-au lansat,dar nu am avut timp sa anunt clientii .nu esti singurul care nu a primit raspuns la timp imi cer scuze pentru inconveniente cauzate ! ....si astept reply la PM !@iuliya : au sosit,au fost expediate...probabil esti incaltata cu ele ![]() @ClawmVP: multumesc si eu ! @QsTr : am rezolvat ![]() @teo30967 : multumesc pentru sustinere ![]() @toni_b : ai PM ! @indeppendent: a sosit comanda...te voi suna astazi ! @albuletzu : am rezolvat ![]() @bicosu : multumesc si eu np Inca o data,va rog sa ma scuzati pentru absenta mea pe forum si a raspunsurilor ,dar chiar am avut o perioada dificila (nu-mi place sa ma vaicaresc ,dar chiar asa e ) . Comenzile s-au lansat la timp,doar ca nu am raspuns clientilor . De saptamana viitoare,sper sa-mi revin cu toate ! Multumesc pentru intelegere !!! Pentru comanda din 25 OCTOMBRIE,mai sunt disponibile: -30 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! PE STOC : FOR WOMEN: Moschino-Cheap and Chic Hippy Fizz,100ml DESIGILAT - 160 ROn Christian Dior-J'adore L'Absolu,Eau De Parfum Limited Edition 75ML TESTER - 200 ROn Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON Thierry Mugler-Angel,50ml Eau de parfum REFILLABLE SIGILAT -260 ROn FOR MEN : Gucci-Envy,50ml Unboxed - 120 ROn Calvin Klein-Contradiciton,100ml SIGILAT -130 ROn Yves Saint Laurent-Jazz,100ml SIGILAT - 130 RON Lanvin-Lanvin L'Homme,100ml SIGILAT - 125 ROn Lanvin-Oxygene,100ml SIGILAT - 100 RON Yves Saint Laurent-Opium,100ml SIGILAT - 120 ROn Prada-Pour Homme,100ml Refill Spray (fara pulverizator) DESIGILAT - 130 ROn Givenchy-Blue Label,50ml TESTER-110 RON Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON OFERTA AFTER SHAVE : Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 RON Hugo Boss-Selection,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Calvin Klein-Euphoria Intense,90ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Christian Dior-Higher Energy,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Prada-Pour Homme,100ml After Shave Balm DESIGILAT -80 ROn SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (3 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |