![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2041 (permalink) | ||
| thanks
ms babanu, produse Ok k intotdeauna..
__________________ *1 x2 5200@2,7 ghz ASUS M3N78-EM 2*1gb ddr2 800 A-DATA Vitesta extreme WD 6400AAKS Gainward 9600gt Thermaltake WingsRS Thermaltake tr2*470W *2 A64 x2 4000@2,1ghz asus m2a-vm 2*1gb ddr2 667 corsair WD2500KS sata,Spire Blackfin,Spire jewel 380w | |||
|
| | #2042 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Bucuresti |
Stim cu totii ca Babanu isi face bine treaba(cei care chiar am comandat). Pentru 25 Octombrie vreau: Happy Parfum Spray 3.4 Oz TESTER by Clinique for Women parfum spray 3,4 oz Tester=49095 4, Fleur Du Male Cologne for Men by Jean Paul Gaultier edt 4,2 oz=56,62$ | ||
|
| | #2046 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Salut Babanu, Am incercat sa-ti dau PM dar se pare ca ai inbox-ul plin. As vrea sa fac si eu daca se poate o comanda pt astazi, fara avans: Givenchy Blue Label for Men Eau De Toilette Spray 3.3 oz $48.70 Givenchy Blue Label Cologne for Men by Givenchy Multumesc, si astept confirmare. | ||
|
| | #2048 (permalink) | ||
|
salutare, @albuletzu: multam ![]() @jordache1967 : esti pe val ![]() @NumbMC : ai PM ! @BesTEveR: ok,np ![]() @iuliya : esti in comanda de saptamana asta ... revin la noapte cu claculul ![]() @Calia : esti pe val ...ai PM ![]() @ShoKaTu : te-am bagat in comanda de saptamana asta ...revin pe noapte cu reply-ul ! Pentru comanda din 02 NOIEMBRIE,mai sunt disponibile: -30 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! Deoarece in perioada urmatoare,lucrurile se vor aglomera , va astept inca de pe acum cu comenzile pentru sarbatori ![]() PE STOC : FOR WOMEN: Kenzo-Flower Red,50ml Eau de Parfum TESTER -100 ROn Moschino-Cheap and Chic Hippy Fizz,100ml DESIGILAT - 160 ROn Christian Dior-J'adore L'Absolu,Eau De Parfum Limited Edition 75ML TESTER - 200 ROn Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON Thierry Mugler-Angel,50ml Eau de parfum REFILLABLE SIGILAT -260 ROn FOR MEN : Paco Rabanne-Black XS ,100ml SIGILAT -170 ROn Versace-Signature Pour Homme,50ml SIGILAT - 130 RON Hugo Boss-Pure,75ml TESTER - 100 RON Hugo Boss-Element,SET 90ml EDT + 75ml After Shave Balm - 230 RON Gucci-Envy,50ml Unboxed - 120 ROn Calvin Klein-Contradiciton,100ml SIGILAT -130 ROn Lanvin-Lanvin L'Homme,100ml SIGILAT - 125 ROn Lanvin-Oxygene,100ml SIGILAT - 100 RON Yves Saint Laurent-Opium,100ml SIGILAT - 120 ROn Prada-Pour Homme,100ml Refill Spray (fara pulverizator) DESIGILAT - 130 ROn Givenchy-Blue Label,50ml TESTER-110 RON Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON OFERTA AFTER SHAVE : Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 RON Hugo Boss-Selection,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Calvin Klein-Euphoria Intense,90ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Christian Dior-Higher Energy,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Prada-Pour Homme,100ml After Shave Balm DESIGILAT -80 ROn SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (3 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #2050 (permalink) | ||
|
Salut, te rog sa ma bagi si pe mine pentru comanda din 2 cu L'eau Par Kenzo - 100 ml , nu varianta tester L'Eau Par Kenzo Eau De Toilette Spray 3.4 Oz by Kenzo for Men Nu stiu cand ajunge comanda, dar eu voi fi plecat pana in jur de 20 noiembrie... dar nu cred sa fie o problema asta, ne-am mai intalnit noi si pentru alte comenzi...
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #2052 (permalink) | ||
|
Ai dat comanda pe 1stperfume.com la cele 2 parfumuri Midnight de Lolita Lempicka Lolita Lempicka Midnight Perfume for Women by Lolita Lempicka ? Daca da cand sosesc caci fetele nu mai au rabdare. ![]() | |||
|
| | #2055 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Scuze de incurcatura, dar nefiind obisnuita cu forumul, scrisesem pe alta pagina comanda mea. Acu’ nu mai stiu daca voi mai apuca sa intru pe unul din locurile fara de avans ale comenzii de Luni (2 noiembrie), dar poate voi avea noroc… Babanu’, iata care este rugamintea mea: zi-mi pretul final pentru Encre Noire Cologne by Lalique for Men, 3.4 oz, $45.75, STICLA CU CAPAC de pe flagrancex.com - pozitia a II-a din caseta de la pg: Encre Noire Cologne for Men by Lalique Imediat iti voi si telefona. | ||
|
| | #2056 (permalink) | ||
|
Ti-am lasat un PM, iti las si aici : 1. Flower Eau De Parfum Spray 3.4 Oz by Kenzo for Women Kenzo Flower Women 100ml - 55 usd 2. Givenchy Play Eau De Toilette Spray 3.3 Oz by Givenchy for Men Givenchy Play White 100ml - 60 usd. Sa imi spui cum doresti banii si cand. Mersi.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #2057 (permalink) | ||
|
Salut! Pentru comanda din 2 noiembrie vreau si eu The One Eau De Toilette Spray 3.3 Oz by Dolce & Gabbana for Men 60 USD. Cum iti dau banii?
__________________ 0766 273 473 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |