![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2081 (permalink) | ||
| Quote: Promesse Eau De Toilette Spray 1.7 Oz TESTER by Cacharel for Women Ultraviolet Eau De Parfum Spray 2.7 Oz by Paco Rabanne for Women | |||
|
| | #2082 (permalink) | ||
|
Rectific comanda anterioara. 1. Cool Water Perfume for Women by Davidoff Gift Set - 3.4 oz Eau De Toilette Spray + 2.5 oz Body Lotion + 2.5 oz Shower Gel View Image -- $55.00 29% $39.00 ------------------------------------------------------------------------------------ 2. Booster Cologne for Men by Lacoste Eau De Toilette Spray 4.2 oz $47.00 36% $29.89 ------------------------------------------------------------------------------------ 3. http://www.bigdiscountfragrances.com...e.html?pid=135 ------------------------------------------------------- Gata asta e comanda finala
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. Last edited by C0Bu; 07-11-2009 at 16:10.. | |||
|
| | #2084 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Salut Babanu' ai pm pe forum reno!
__________________ "ne pare rau pentru tine..si muncesti incontinuare?..chiar si in timpul scolii muncesti?..ma bucur pentru tine..ai o abnegatie deosebita fata de munca..toata lumea se bucura pentru tine..si fii atent esti cel mai mare muncitor din istoria omenirii..ce stii sa faci? " | ||
|
| | #2085 (permalink) | ||
|
salutare, @tzutzu15 : am rezolvat ![]() @varzucu : esti pe val...ai PM ! @aTThEEnd : vorbit ![]() @iuliya : am vorbit cu fetele ![]() @johnixgray: esti pe val ![]() @pufulete: multam si eu ![]() @Vetiver: ai PM ! @Bisti: vorbit ![]() @adrian_mihaescu: ai PM ![]() @MateRiaLLo: ai raspunsul de la tovarasul jordache ![]() @jordache : multam pentru support ![]() @Fuzz : esti pe val ![]() @Raileanu Victor : ai PM . @pufulete: am rezolvat ![]() @semit k,te notez pentru luni...revin maine cu preturile ![]() @teo30967: ok,notat...revin maine cu PM ! @falco44 : notat...revin maine ![]() @Mihai89: de luni in aprox. 2 saptamani . @cor72zdani : multam pentru suport ...e ok calculul ![]() @Raileanu Victor : in cazul inc are doresti un raspuns rapid,ai un nr de telefon la care ma poti contacta .daca nu rapsund,SMS ! @ciumflex : notat ! @mc_mishu : vorbit. @mato: notat ![]() @jordache1967 : senchiu again . @C0Bu : notat ...revin maine cu PM ! @StefanPE: imediat raspund la PM-uri . @gill_reno : nu te uit...revin pe seara la reno ![]() Pentru comanda din 09 NOIEMBRIE,mai sunt disponibile: -15 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! Deoarece in perioada urmatoare,lucrurile se vor aglomera , va astept inca de pe acum cu comenzile pentru sarbatori ![]() PE STOC : FOR WOMEN: Davidoff-Cool Water,100ml DESIGILAT - 125 ROn Escada-Into the blue,75ml Eau de parfum SIGILAT - 130 ROn Calvin Klein-Obsession Night,100ml Eau de parfum SIGILAT - 130 ROn Cerruti-Cerruti 1881 Collection,100ml Eau de parfum SIGILAT - 125 ROn Versace-Baby Rose Jeans,50ml EDT TESTER - 55 RON Thierry Mugler-Alien,60ml Eau de parfum SIGILAT - 230 RON Liz Claiborne-Curve Vintage Soul,100ml Eau de parfum SIGILAT - 75 ROn Cerruti-Cerruti 1881,100ml SIGILAT - 145 ROn Moschino-Couture,100ml Eau de parfum DESIGILAT - 140 RON Kenzo-Flower Red,50ml Eau de Parfum TESTER -100 ROn Moschino-Cheap and Chic Hippy Fizz,100ml DESIGILAT - 160 ROn Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON Thierry Mugler-Angel,50ml Eau de parfum REFILLABLE SIGILAT -260 ROn FOR MEN : Thierry Mugler-Angel Ice Men, SET 100ml Eau de toilette + 100ml Hair&body Glacial Gel - 145 RON (2 bucati disponibile) Hugo Boss-Hugo,100ml DESIGILAT - 125 ROn Paco Rabanne-Black XS ,100ml SIGILAT -170 ROn Hugo Boss-Pure,75ml TESTER - 100 RON Hugo Boss-Element,SET 90ml EDT + 75ml After Shave Balm - 230 RON Gucci-Envy,50ml Unboxed - 120 ROn Lanvin-Lanvin L'Homme,100ml SIGILAT - 125 ROn Yves Saint Laurent-Opium,100ml SIGILAT - 120 ROn Givenchy-Blue Label,50ml TESTER-110 RON Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON OFERTA AFTER SHAVE/LOTIUNI/Shower GEL : Everlast-Everlast,100ml After Shave -30 ron (2 bucati disponibile) Salvador Dali-Le Roy Soleil,Sapun 125 gr SIGILAT -10 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 RON Hugo Boss-Selection,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Calvin Klein-Euphoria Intense,90ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Christian Dior-Higher Energy,100ml After Shave Lotion DESIGILAT -80 ROn Prada-Pour Homme,100ml After Shave Balm DESIGILAT -80 ROn SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (3 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #2090 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
ok.atunci pt urmat comanda doresc si eu acqua di gio 100ml Tester Acqua Di Gio Cologne for Men by Giorgio Armani .sami spui cat face si il vreau prin posta livrat.
| ||
|
| | #2092 (permalink) | ||
|
Pentru maine vreau http://www.amazon.com/Moschino-Coutu...715612&sr=1-16 Moschino Couture by Moschino for Women. Eau De Parfum Spray 1.7 oz pret 10$ + $4.73 shipping Ships from and sold by ShnoopCom Revin putin mai tarziu cu inca o comanda la VS, macys, tot pentru maine. Last edited by iuliya; 08-11-2009 at 23:31.. | |||
|
| | #2096 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Babanu’ – in speranta ca nu am sosit dupa spartul targului, imi incerc si eu norocul… Daca printr-o intamplare norocoasa (pentru mine) nu ai formulat inca comanda de luni (9 noiembrie), te frumos sa ma incluzi si pe mine cu: Shiseido Basala After Shave Splash 150ml/5fl.oz., $30.00 de pe amazon.co, pg: Amazon.com: Shiseido Basala After Shave Splash 150ml/5fl.oz.: Health & Personal Care plus 2 seturi de produse ‘’First’’ by Van Cleef & Arpels’’, setul fiind compus din: Eau De Parfum Spray 2.0 Oz, Body Lotion 1.6 Oz, Shower Gel 1.6 Oz, $39.95 de pe bigdiscountflagrances.com, pozitia I de la pg: First 3pc Set Eau De Parfum Spray 2.0 Oz, Body Lotion 1.6 Oz, Shower Gel 1.6 Oz by Van Cleef & Arpels for Women Ingaduie-mi sa-ti atrag atentia ca seturile ‘’First’’ by Van Cleef & Arpels’’ sunt ‘’In stock - Ready to ship’’ [acest lucru este scris pe site cu caractere mari, bolduite, de culoare verde]. Iar mentiunea din stanga sus a pg: ‘’Alert me about more like this’’ este doar un artificiu comercial de a determina consumatorii sa-si faca cont pentru ‘’a fi alertati (pe mail) de alte asemenea oferte’’ Iti voi telefona miercuri pe 11-12 pentru a te intreba daca ai apucat sa ma cuprinzi in comanda de luni (9 noiembrie). Ti-am trimis si pe PM comanda. | ||
|
| | #2100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
salutare. trece`ma si pe mine te rog in comanda urmatoare cu Hugo XX Eau De Toilette Spray 3.3 Oz by Hugo Boss for Women astept un pm sa-mi spui dak am intrat in comanda. ms frumos. numai bine | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |