![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #241 (permalink) | ||
| Quote:
ok johnixgray ![]() ti-am lasat si offline si PM ! numai bine!
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
La cat ma ajunge cu totul asta?Cum iti trimit banii? http://www.bigdiscount.com/fragrance...id=85&sub=men# | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
| Quote:
nu-mi merge link-ul....banii la primirea produsului ![]() numai bine!
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Anunt :)
Comanda din 07.05.2007 : Din cele 3 colete pe care le asteptam,mi-a sosit decat unul ...restul maine niste idioti cei de la posta...Cei care au avut produse in acest colet,au fost contactati ! Ceilalti...MAINE ![]() Comanda din 14.05.2007 Coletele sunt pe drum...trebuie sa ajunga in vreo 3 zile ! Nu au fost probleme cu stocul => VIN TOATE PRODUSELE ! Comanda de astazi a fost lansata ! Numai bine si scuze pentru inconveniente !
|
| | #245 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| | #249 (permalink) | ||
| ANUNT ...again !
Comanda din data de 07.05.2007 : Au sosit si restul produselor....am contactat toti clientii (mai putin pe cei care nu raspund la telefon ...vezi bubutzu ) ) . Cei care nu s-au intalnit azi cu Marius(0724144547),o vor face maine,poimaine etc. ![]() Comanda din data de 14.05.2007: Maine vine aceasta comanda....tot maine o sa iau legatura cu fiecare client ![]() numai bine si ne auzim la urmatoarea comanda ![]() p.s.: am atasat o singura poza...facuta cu telefonul
|
| | #251 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
Am primit astazi parfumul comandat ( Opium/ YSL ) ,foarte multumit de calitatea produsului si mai ales de pret , cu atat mai mult cu cat a ajuns in 9 zile de la comanda . Multumiri si .....sa-i tina Dumnezeu obiceiul !
| ||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
10x boyz ![]() Dupa cum am spus,comanda din data de 14.05.2007 a sosit ieri....tot ieri am contactat toti clientii ![]() Am uitat sa fac poza inainte de a trimite coletul la Marius,asa ca,am facut la ce mi-a mai ramas pe acasa,din acesta comanda ![]() Numai bine si ne auzim la urmatoarea comanda,LUNI
|
| | #255 (permalink) | ||
![]() Luni urmatoarea comanda .... fara avans,fara giranti
|
| | #257 (permalink) | ||
))Hurry up....next order : LUNI !
|
| | #259 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
definitia "oficiala" o gasesti si pe site-ul bigdiscount | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |