![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #261 (permalink) | ||
| Quote:
exact,pretul e mai mic din cauza cutiei (din carton ordinar) si a lipsei capacelului (in unele cazuri) .din ce am citit si mirosit ,nu exista nici o diferenta de concentratie intre tester si produsul de raft !10x bobomala
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #262 (permalink) | ||
| Record :)
Comanda din data de 21.05.2007 a sosit ! RECORD => 8 zile ![]() Am vorbit cu mai toti clientii. Maine ii sun si pe restul..era prea tarziu cand am sosit acasa ! Am atasat si 2 poze cu produsele din aceasta comanda ! Comanda de ieri (28.05.2007) s-ar putea sa nu vina asa repede,deoarece a prins o sarbatoare (Memorial day) ... Numai bine ! NEXT ORDER : LUNI
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
deci, ieri a venit testerul intr-adevar intr-o cutie de carton si fara capac (asta ca raspuns ptr cel ce intreba mai sus ce e tester )parfumul este ireprosabil, miroase superb (e un gucci pour homme), persista...nici un dubiu....RECOMAND BABANU' si ne mai auzim la viitoarea comanda mane....sa ne traiesti ca ne trebuiesti! pret mic+seriozitate(omu a dat telefon, l-am si stresat aseara de cateva ori si imi cer scuze ptr asta)+marfa de calitate = babanu' UP UP UP! | ||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
sal, inca n-am primit confirmarea.....maine sau luni aflu exact ce am in pachet ![]() idiotii de pe bigdiscount nu au scris daca lipseste vreun produs,in confirmarea pe care au trimis-o ...cine stie,poate e totul ok ![]() numai bine si weekend placut va doresc !
|
| | #271 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
babanu' esti tare ai adus parfumurile in timp record! Prietena mea si maica-mea incantate de parfumuri (Hypnotic Poison-Dior si Intuition-Estee Lauder)! Miros superb si sunt foarte persistente! Apelati cu incredere la babanu' ! Bravo si un UP de la mine! | ||
|
| | #272 (permalink) | ||
|
Sal , mai ntereseaza si pe mine un Hugo Boss Woman tester 4.2 Oz http://www.bigdiscount.com/fragrance...omen&gender=F# e la 28.95$ pretul acolo, am vazut ca e pe stoc. Sper ca poti sa ma ajuti si pe mine . Astept un pm, ms mult
__________________ msg: ciosmel2004 tel:0726143556 0747444306 | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
| Quote:
sigur ca te pot ajuta ... ai P.M. !numai bine!
|
| | #274 (permalink) | ||
|
salut sunt interesat si eu de urmatorul produs Carolina Herrera Aqua 3.4 Tester - $32.75 http://www.bigdiscount.com/fragrance...=5955&sub=men# o sa te contactez maine pt k doresc sa ma bagi in comanda.
__________________ ID yahoo: saber05_88 | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
| Quote:
ok.vorbim maine...adica azi ![]() numai bine!
|
| | #276 (permalink) | ||
|
ANUNT : Comanda din 28 mai : Coletele sunt pe drum....daca nu ajung vineri,sosesc sigur luni ! A fost o singura problema legata de stoc (am contactat clientul respectiv),deci cei care nu au fost anuntati,sa stea linistiti pentru ca produsele sunt pe drum ![]() Comanda din 4 iunie : A fost lansata....asteptam confirmarea ![]() Numai bine ! P.S. : COMENZI IN FIECARE LUNI ! www.comanda-parfum.com
|
| | #278 (permalink) | ||
ok cornel
|
| | #279 (permalink) | ||
|
Am primit confirmarea comenzii de luni (4 iunie) si se pare ca au fost probleme la 2 parfumuri....clientii au fost anuntati ! Cu ajutorul unor clienti "seriosi",am reusit sa mai adaug cate ceva la produsele pe stoc : FOR WOMEN: J. Del Pozo-Duende,100 ml SIGILAT -90 RON Byblos-Byblos,100 ml TESTER -70 RON Bellagio-Bellagio,100 ml SIGILAT -65 RON FOR MEN : Givenchy-Very Irresistible,100ml SIGILAT -140 RON Chanel-Allure Homme,100ml TESTER-160 RON Paco Rabanne-Ultraviolet,50ml TESTER-80 RON Escada-Escada Magnetism,100ml TESTER-110 RON Jacomo-Jacomo De Jacomo,100 ml TESTER -60 RON Succes De Paris-Fujiyama,100 ml SIGILAT -60 RON Paris Hilton-Paris Hilton,100 ml TESTER -80 RON Paris Hilton-Paris Hilton,Deodorant Stick 78 gr. -20 RON Guerlain-Habit Rouge,100ml DESIGILAT - 100 RON http://www.comanda-parfum.com/produse.html numai bine !
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |